![]() |
|
Пирамиди Во Македонија . . . |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Автор | |
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 25.Мај.2010 во 17:22 |
не , ама затоа пирамидални монополи...има колку сакаш.. .е...тие се мистерија... ![]() |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
![]() |
|
Milica.B ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 355 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
нема пирамиди во Македонија
|
|
![]() |
|
gonzo ![]() Сениор ![]() ![]() Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Ne znam dali se ova piramidi, ama nikogas ne se znae...nitu pak nekoj so sigurnost moze da kaze sto ima pod zemja i kakvi arheoloski zaebancii moze da se najdat...neznam sto im e tolku smesno i cudno na ovie dvajca seirdzii gore...
![]() |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
prv pat slusam
![]() ovie botunskive sum gi videla bezbroj pati do sega ama ne mi teknalo na niso slichno ![]() |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
Mramoren ![]() Сениор ![]() drtiot Регистриран: 26.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 434 |
zar i vakvo cudo ima tuka
ja znam piramidite se vo indija |
|
![]() |
|
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
е кој де епитет? ![]() |
|
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
буре без дно ......... прав рудник на “ таленти “ .......
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Идеални места за по уште некој споменик.
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
ГЛУПОСТИТЕ едноставно немаат крај ..... а една од нив меѓу безброј останатите во нашата држава е и оваа со пирамидиве ...... паско паторот добива силна конк*ренција за местото на Македонскиот индијана џонс ......... биќе свашта ........
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
more....mene i neshto mi nalikauva kako na ,...sfingi....kojznae......
![]() .........svashta!.....hahahahaaa......... |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
па чим имало отвори , и скривници... можеби биле само средовековни магацини... додека не се најдат ар те факти... ![]() |
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |