|
Ароганција |
Внеси реплика | страница 123 15> |
Автор | |||||||||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 01.Јуни.2010 во 18:17 |
||||||||
Грешка. Обратни ти се дефиницииве. Моќ постои и без ароганција, на моќта не и е потребна ароганција за да биде манифестирана. Но, на ароганцијата и треба моќ, за истата да не биде смешна. Оти, ако немаш моќ, не можеш да бидеш и арогантен. Ако не си некој и нешто, не можеш да бидеш арогантен. Сепак, ако имаш моќ, не значи и дека треба да бидеш арогантен. Но, тоа си е избор на секоја индивидуа. А, некои мислат дека се арогантни, а всушност не се никој и ништо и пред моите очи изгледаат како обични циркузанти, кои играат во ефтина претстава, за која не вреди да платиш ниту еден денар.
eptendosadno1 ти можеби и си мислиш дека манифестираш ароганција со коментарот, но факт е дека се уште ништо немаш објаснето. А толку многу работи напиша.
Не може истовремено да звучи и арогантно и смешно. А, мене ми изгледа толку смешно. Изменето од Anarchy - 01.Јуни.2010 во 18:18 |
|||||||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||
svaki dan u svakom pogledu sve vise i vise arogantujem
|
|||||||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||||||||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||
Ако си достигнал надпросечност на било кој начин, тоа ти обезбедува право да бидеш арогантен.
И тоа никој нема да ти го оспори. Ама ако успееш да не го искористиш правото на ароганција и пред другите останеш приземјен, тоа воодушевува. тоа ќе остави впечаток на ГОЛЕМИНА. |
|||||||||
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||
A?
Ili? Ama? Ako? Kade sme nie so seta arogancija na svetot? |
|||||||||
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|||||||||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||
ooo,vidi, vidi....ova izgleda e nekoj "simpozium" na arogantnite,..se sobraa site na kupche!....iako , mozebi i ne e svesni za toa,...a i se vadat so "funkcijata" ....barem ,onie popametnite....
|
|||||||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||||||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||
ne
jas ne sum NORMAL no normalnosta ne e nitu negativna vrednost nitu pozitivna vrednost nego e NULA lugjeto najlesno se snaogjaat koga se NULI ... normalni ama stremat da se pozitivna vrednost , komu kako kje uspee no toa spagja bre vo druga tema taa iznad ova Изменето од anakin - 14.Мај.2010 во 20:34 |
|||||||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||||||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||
stopiras nekoj mesi????? |
|||||||||
|
|||||||||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||
|
|||||||||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||||||||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||
арогантни или глупи, сите сме иста фамилија
секој во својот свет се е илузија, само љубовта е вистина и единствен мост на поврзувањето |
|||||||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||
|
|||||||||
|
|||||||||
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||
Sekoja vistina servirana vo oci stanuva arogancija za drug.Mene ne mi e jasno zosto se tegnete okolu definicijata....cuvstvoto na pokoruvanje,pomala vrednost i zavist pravi cuda kaj lugeto...
Dali e definirana kako arogancija ili kako svemirski brod.....ich ne bilo bitno Ne sum aroganten neli? |
|||||||||
|||||||||
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||
|
|||||||||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|||||||||
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||
Pazi pazi....NLO
|
|||||||||
|||||||||
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||
Objektot ne e voopsto biten ...
|
|||||||||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|||||||||
Внеси реплика | страница 123 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |