IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Фотографија, камери и видео
  Активни теми Активни теми RSS - Nikon F5 za 150 evra
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Nikon F5 za 150 evra

Внеси реплика Внеси реплика
Автор
Порака Обратен редослед
сашо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Декември.2006
Статус: Офлајн
Поени: 538
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај сашо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Nikon F5 za 150 evra
    Испратена: 19.Април.2010 во 12:21
BRAVO
so zdravje da si go upraznjavas!

objektiv pred aparat, subjektiv pozadi
Кон врв
dimi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Септември.2005
Поени: 406
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dimi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2010 во 10:08
Cestito za aparatot...
imam napraveno nekolku fotki so F5  i stvarno e zverska masina samo da ja drzis vo raka :)

so srekja da go koristis
Кон врв
Pero_DzULA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2008
Поени: 236
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pero_DzULA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2010 во 20:22
Epa togas podeli ja radosta so nas, napravi nekoja fotka od nego, da go vidime vo zivo...
NIKON D200 + AF-S NIKKOR 18-70mm 1:3.5-4.5G IF ED + AF NIKKOR 70-300mm 1:4-5.6 G + NIKKOR AF 50mm f/1.8D
Кон врв
zulu Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Февруари.2007
Поени: 57
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zulu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2010 во 19:04
Eve go pred mene, Tegla za malku kje me zezneshe so ovoj post - Ljupcho mi reche deka mu se javile 5 dushi, no sepak isposhtuva first come - first serve. Ah zver e. Raboti so site mozshni objektivi duri i so VR II. Ima nekolku funkcii koi neznam kade i zoshto izcheznaa (verojatno cost cutting)na patot na digitalizcijata, na primer fokus indikator vo viewfinder-ot levo desno so strelki dodeka fokusirash manuelno,  Aparatot germanicite bi go narekle Filmfresser, jade film so ogromna slast. 8 frames-per-second to be exact. mu se chudam kako tolku brzo go mota filmot bez da go iskine. mestoto kade shto lizga fimot mu e epten ispolirano. Shto drugo - ogromna prizma, epten svetol finder,telo kako da e od granit delkan. Zver - epten mu se raduvam.
Кон врв
сашо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Декември.2006
Поени: 538
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај сашо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2010 во 17:57
da, go vidov i jas. spored mnogumina, najdobiot SLR ever. skoro sramota e cenata. 
objektiv pred aparat, subjektiv pozadi
Кон врв
Tegla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Април.2007
Поени: 2213
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tegla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2010 во 17:02
Eve koj saka dobar analogen. NIKON F5. Nesto kao D3X, ama podobro od D3X deka e na film голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка. Za 150 evra imas D3X performansi голема%20насмевка

http://www.pazar3.mk/ViewItem.aspx?itemId=690864
That is called grain. It is supposed to be there.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.