|
Членство во ФСМ (пуштена web страната) |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | ||
kostovigor
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 139 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 19.Мај.2010 во 01:21 |
|
И тоа задоволство кошта околу 2600 ден |
||
TafTabiT
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
__________________________________________________________ kako sto bi rekol nekoj " toa se slucuva vo nekoja kulturna zemja kako Kanada " a ova e sepak balkan i mene ova FSM mi lici na FSM > fudbalski sojuz na makedonija , samo sto go nema Haralampije |
||
http://www.treklens.com/members/taftabit/
|
||
TafTabiT
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од TafTabiT - 19.Мај.2010 во 00:44 |
||
http://www.treklens.com/members/taftabit/
|
||
kostovigor
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Би апелирал до администраторот да го врати постов како посебна тема, а не како надоврзување на претходна тема.
Поздрав |
||
kostovigor
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Фотографија на тлото на Македонија е повеќе од еден и пол век. Во таа долга историја, на наша жалост, фотографија беше запоставена и подценета.
Фото Сојуз на Македонија, со својот шест децениски ангажман, успеа да ја афирмира фотографијата во Македонија, и македонската фотографија вон Македонија, да ги анимира сите автори и почитувачи на овој медиум, во континуитет да работат на афирмирање на ова творештво, на афирмација на авторската и клубската работа. Овој ангажман резултира да фотографијата денес е равноправен медиум со другите уметнички дисциплини, дел од културно творештво и културно миље кај нас, испитен предмет на нашите универзитети и експонат во нашите галерии. Фото Сојуз на Македонија пратејќи ги современите трендови на комуникација, отвори свој веб сајт: http://www.fotosojuz.mk/, со цел да ја презентира македонската фотографија, македонските клубови и автори, да ги отвори службените и приватните архиви и колекции, и за прв пат во потполна форма да ја доближи македонската фотографија до Вас. Но, ова е голема обврска, ентузијастите во Фото Сојузот се свесни дека вака обемен зафат може да се направи само со заедничко работење на сите оние кои фотографијата ја сакаат и почитуваат. Изградувањето на овој сајт е отворен за сите оние кои имаат желба и можност да помогнат, се во интерс на унапредувањето на македонската фотографија. Скопје, мај 2010 Редакција на сајтот |
||
Glecin
Сениор Регистриран: 11.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ajde neka e so srekja.....!!!
|
||
There is more in life than books you know, but not much more!
|
||
treno
Нов член Регистриран: 22.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 26 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://www.fotosojuz.mk/FotoSojuz/index.php?option=com_content&view=article&id=34%3A-23-&catid=26%3A2010-04-09-11-42-10&Itemid=35&lang=en
|
||
Tegla
Сениор Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 2213 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne gi uci i sovetuvaj |
||
That is called grain. It is supposed to be there.
|
||
Tegla
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I A1i Sitel i Dnevnik imaat svoi sopstvenici.... pa nekako site oficijalno objavuvat i na tie mediumi. Vladini, nevladini, komercijalni i drugi oglasi, soopstenija i propaganda. I pak odgovor deka kje ja dobieme informacijata na fantomskiot website na FSM. Kumanovci vikaat "Da vidu, Da neveruju" Изменето од Tegla - 07.Април.2010 во 13:11 |
||
|
||
branko_k
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 10.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 682 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
1. ako ne e oficijalno mesto sto objavuvate bre tuka?! i nemoj so tie demagogii deka e odluceno da se dade objava "samo kako informacija" a vo isto vreme obajavata e INSTRUKCIJA kako da se plati clenarina. ako e samo informacija bi glaselo: pocituvani fotografi, vo plan ni e voveduvanje na clenarina, za visinata, pravata i obvrskite, dodatno ke objasnime.
kakvi likovi ste znaci...! 2. znaete deka forumov e najstara komunikaciska platforma za fotografija, a ve mrzi da sklopite tekst od edna strana kaj so se objasnuvaat pravata i obrskite so plakjanje na clenarina...!? koga mi doagjaat na vrata lugje so molbi za pomos za operacii, doagjaat podgotveni so nekolku lista objasnuvanja, dokumenti itn... alo, Foto sojuz! 3. toj "legendaren" sajt se pravi od vremeto gospod koga odese po zemjava... do sega mozevte privremeno da se stacionirate na koja sakate od besplatnite platformi na internet kako facebook ili barem blog nekakov da napravevte i od tamu da komunicirate, ako forumov ne vi se svigja. tie raboti bar ne se plakjaat. ili se raboti za NESPOSOBNOST? i ako ovaa zaednica ne ja pocituvate dovolno za da so denovi ne dadete edno (duri do banalnost) ednostavno obasnuvanje, voopsto ne se pojavuvajte tuka kako pretstavnici na fsm i ne pisuvajte polovicni soopstenija, ocekuvajki deka site ke vi se klanjaat na izgubeniot avtoritet! pa uste smesno i glupo bilo da se postavi prasanje za toa kade i kako gi davam ja moite pari. nevidena arogancija. bar da imavte osnov za taa arogancija. |
||
kostovigor
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Форумов не е официјлно место за објавување на информации од ФСМ. Форумов е сопственост на T-Home. Одлучено е тука да се даде објава, само како информација за нешто што подоцна ќе биде објавено на официјална страна на ФСМ кога таа ќе биде пуштена, каде што ќе го добиеш твојот одоговор. Сите знаеме кои сме и што сме, и дека форумов е најстар комуникатор за фотографија на просторов, и затоа, уште еднаш повторувам, е поставен првиот пост (не дека дојдов јас, митко, станко или петко и ти земав пари од џеб без да ти кажам).
Бесцелно е веќе да пишувам тука. |
||
Tegla
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da se potsetime na tvojata prva poraka. Ubavo si kazuvas kako treba da se uplati clanarina vo FSM. Ako ova ne povik za plakjanje i obid na nekogo da mu se zemat pari, togas sto e ova? Za vakvi raboti duri i vo zakonot si pisuva, ama da bevme USA kje platev 1000 denari i kje go tuzev Kostov Igor za izmama, a FSM kje se povlecese so opravdanie deka tie oficijalno ne objavile. Ova samo da ti kazam deka ovie raboti ne se zafrkancija tuku seriozna rabota. Zatoa se registriraat razni zdruzenija na gragjani za da mozat da ostvaruvaat prava ama i obvrski. Zatoa postojat oficijalni soopstenija, portparoli itn.... I zatoa jas ne mozam da pustam uplatnica kako da platite na Nikon vo Japan za da si kupite nesto, tuku postojat oficijani pretstavnici. Za da bide se kako sto treba. Znaes mene koj me zamoluva da pisam nesto na internet? Baba mi. Zatoa sto ednostavno so svoi 86 godini ne znae da se snajde na kompjuter. Kje ni kaze na vnucite "Daj pisi mu na brat ti vo USA.....". Ako FSM e organizacija kako sto treba na drzavno nivo, ima nacini kako se komunicira. A komunikacijata se uci. Jas bi im pomognal da naucat kako da komuniciraat za soodvetna finansiska nadoknada (barem za toa sum mnogu visoko obucen i strucen). Koj saka neka se ljuti, ama mene mi e mnogu smesno. Kako so deca da si imas rabota, a ne so sojuz koj treba da ima odredeno nivo i avtoritet. Kulturno postavuvas prasanje: "STO DOBIVAM ZA 1000 den???????" i nema odgovor. I trae, i trae, i trae, i balonot se duva, se duva.... i posle Cacko e kriv I seuste nikoj ne kazuva sto se dobiva, tuku samo deka se dobiva plasticna clenska karta. I znaete sto me cudi vo situacijava. Toa sto clenovi od FSM bea mnogu aktivni na forumov (seuste postojat nivnite postovi), a ne komuniciraat so zaednicava koja licno i personalno ja znaat. Ima i drugi clenovi od FSM koi samo citaat i seir fakjaat . |
||
|
||
kostovigor
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Бев замолен да пренесам информација.
Информацијата ја сметам како најава за нешто што ќе треба да се направи, за кое што ќе биде дополнително објаснето. |
||
Tegla
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Lugjevo na forumov kje si chekaat FSM da se smiluva da gi udostoi so barem edna informacija. Pa FSM nema kapacitet da napravi eden najobicen informativen website, a da ne zboram ponatamu. I sto znaci toa "eve kako treba da popolnite uplatnica", a potoa PU, PU, NE VAZI. Znaci deka ne treba da se uplakja dodeka ne se dobijat dopolnitelni informacii. Koga? Za 2-3 godini?
Ne e do Funkciite tuku do FUNKCIONALNOSTA!!! I zatoa kje poddrzam paralelno zdruzenie vednas, zatoa sto ova e nefunkcionalno. Ima novo pretsedatelstvo vekje kolku vreme? I nema eden najobicen website. Na FSM ne im veruvam deka mozat bilo sto da organiziraat koga nemaat kapacitet da komuniciraat so zaednicata. P.S. Igor kakva vrska imas ti so FSM, stom stavas javno informacii na javen forum vo ime na FSM?? Изменето од Tegla - 05.Април.2010 во 10:12 |
||
|
||
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |