|
Ќе ве молам некој да ми го објасни ова |
Внеси реплика | страница 123 6> |
Автор | |||||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 04.Јули.2010 во 11:10 |
||||
А да поразговараш со другар ти?? |
|||||
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Очигледно и нема потреба за одлучување и вака добро му иде |
|||||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|||||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Уште те сака,гарант.....само ти не можеш да се одлучиш меѓу нив две. |
|||||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|||||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Mene mi pisa deka e so drugarka i u kino........a drugarka i do mene u krevet.......sto li mislese so toa.....
|
|||||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|||||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Тоа значи дека девојката се преценува..Па не е најубаа де. -------
Темата..многу одамна.... Испратена: 23.Јануари.2010 во 21:16 Значи веќе го средила Инаку ќе пишеше до сега ----------
Омар зете..еве ти го точниот одговор, ама ти веќе ја избриша...мора нешто друго да било Можеби...сакала да ја молиш Да и викаш...ама душо бла бла бла....јас ова, јас она.... Е ама НА...нема сега |
|||||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|||||
Charmedgirl18
Сениор Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
ова твоево нема врска со главното прашање.твојава сакала да ти каже да не ја потценуваш иако за тебе не е ништо посебно... а неговата,...мислам дека сакала да му каже да пази од што пие |
|||||
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
|||||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
И мене женска ми ми има напишано слична порака: ,,Најубавите парфеми секогаш се чуваат во најмалите шишенца,,. Еве, уште сум жив и здрав (само малку ослабен...финансиски...)
Изменето од LiDivio - 30.Јуни.2010 во 16:36 |
|||||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
со тоа дечко 100% има сакано да каже повеќе да не ја бараш, да ја избришиш од именикот и да не ја ни спомнуваш |
|||||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|||||
Hedonistka
Сениор Shapeshifter Регистриран: 17.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 282 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
i jas taka mislam samo shto nz od koga e temata to e dr rabota |
|||||
If you are reading this, get a life!
|
|||||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Че ти шепни бабе
то ти е коа ....знајш веќе |
|||||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|||||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
ај молим те просветли ме....
|
|||||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
јас ќе ти кажам
|
|||||
|
|||||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
сеусте не можам да сватам...
|
|||||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Лелеее ама сме офтопик. Ден за офтопик И? Дешифрира што сакаа да ти кажат со пораката |
|||||
|
|||||
Внеси реплика | страница 123 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |