|
Слаткар(истика) |
Внеси реплика | страница 123 5> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 25.Септември.2012 во 22:24 |
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само ова од слаткаро..
се друго ми е
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
covek koj samo provocira i iritira za samo da bide aktuelen, da privlece vnimanie
ali i pokraj ova priznavam deka ima nekolku dobri tekstovi, onaka sosema realni cao prijatno |
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи Слаткар...
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Новата песна на слаткар за Игор Џамбазов во која за него вели дека е копиле и кретен , дека го чека моментот да му запее поп а текстот почнува ... "Инспирирано од голиот човек" Ја читав статијата(критиката за Л(р)апелчето) и незнам што точно да кажам Која доблест и дрскост е да навредува некој на кој не може ни на ноктето од малото прсте да му се фати. Ако Џамбазов е гол човек , се прашувам колку клацкар е "облечен" ?
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
stigma04
Сениор Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima dobri pesni slatkar malce tepka ili se preprava ali dobri mu se pesnite se slusat
|
|
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
|
b1ljana
Нов член Регистриран: 09.Јануари.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 20 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не ми се допаѓа како изведувач. Ај што песните му се преполни со вулгарности и така и така но барем кога разговара и каога дава интервју би требало да припази на речникот...
|
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
слаткаристичниов напаѓа кај нас во Хераклеа...
сите напаленковци се спремни за хип-хоп пародии.. |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе не би сакал да се самоубие, далеку од тоа, не ми смета како човвек, само нека се тргне од македонскава естрада
мене не ми се допаѓа начинот на кој му се составени песните, како некои незрели малолетнички се а еве на пример, со дел од неговите теми се согласувам, на пример онаа на „Шопинг“, но сето тоа се упроипастува кога ќе ја слушнеш самата песна за неговиот однос со жените, можете само вие жените да коментирате |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоо Забеган.
Јас само би му препорачала да се убие. Со фен. Во када. И нека гледа фенот да е појак, за да се исклучи можноста да преживее. Човеков изгледа не примал многу љубов од својата мајка кога бил мал, па можда затоа денес си има комплекси главно поврзани со жените и си ги лечи со тоа што го омаловажува понежниот пол. Се е сведено на пи*ки и алкохол. Сеа некој нов тренд ова, дури и женски една меѓу друга се нарекуваат така. И после бараат машките да ги почитуваат. Ваљда ќе сватат еден ден во животот дека во една песна се гледа се: текст, инструменталка, вокал... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
D-up
Нов член Регистриран: 03.Август.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Потполно си во право човеку!!! |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
имам една забелешка за слаткар, пцовките и вулгарностите, не ми сметаат самите тие, баш напротив, имам омилени панк песни кои се полни само со пцовки и е искажана одредена фрустрација преку тоа, но такви ги има две три, а самите песни се сосема различни од тие на стаклар
работата е што, овој не искажува ништо преку тие пцовки, туку само си ги убацува после секој втор збор во песните поради недостаток на квалитетен текст, и тоа се приметува од далеку, а се разбира, раперски текст без пцовки е помалку фраерски всушност, можам да напишам десет пати подобри текстови од слаткар без ниедна пцовка, на истите теми, за кои патем признавам дека дел се реални и секојдневни уште кога ја слушнав, ФМ, ми стана дури и патетично, се вади на тоа дека му било задоволство да пцуе, а светов демек бил толку суров и не му давал и на крај, сето тоа упатува дека слаткар нема никаква врска со музика, а има огромна врска со парите и славата, го дава она што се продава, а не она што е квалитетно, и тоа може да се примети по неговите слушатели, а го немам запознаено во живо, ама од тоа што го слушам, слаткарот во реалност и слаткарот на сцена немаат врска еден со друг, па сето тоа е глума... |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
D-up
Нов член Регистриран: 03.Август.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има интересна лирика...
Кога сака да бега од проблеми пишува за социјални теми. Кога му е добро пишува за жени, пари, слава.. |
|
Ѕвончица
Сениор Ice Cold. Регистриран: 07.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 448 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не го регистирам меѓу живите стакларов. Ама воопшто.
Глупак, идиот, кретен, лигав тип- тој може да го навредува и понижува женскиот род, можам и јас него. ;) Одвратни ми се, стаклар во комплет со компанијата негова. |
|
Внеси реплика | страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |