IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - ПАНДОРИНА КУТИЈА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ПАНДОРИНА КУТИЈА

Внеси реплика Внеси реплика
Автор
Порака Обратен редослед
Џо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Каубоец

Регистриран: 17.Ноември.2009
Статус: Офлајн
Поени: 2121
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Џо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: ПАНДОРИНА КУТИЈА
    Испратена: 16.Мај.2010 во 16:40
Originally posted by Joshua_Tree Joshua_Tree напиша:

Pandorinata kutija e otvorena....povtorno!
Kolku po pametni tolku po neznaeni

Така е . . . =////
Ovo nebo nad nama
sjena je od zastora
kula na nebesima
u našim je prsima

Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2010 во 07:45

А зошто по незнаени?Нели сепак светот се развива и доаѓат нови и нови технологии создадени од човечкиот мозок....

Моментално луѓето со многу паметни.

Инаку за Пандорината кутија за жалост така е во животот (може би така е по интересно). Секогаш доброто оди на позаден план ,а лошото  е на прва линија...загриженост 
Кон врв
Blue Scarlet Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Амазонка

Регистриран: 03.Ноември.2009
Поени: 9011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blue Scarlet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2010 во 20:17
Za onoj koj znae da gleda PANDORINATA KUTIJA nosi mudrost vo sebe ....

Se ragjame kako remek delo na prirodata .... Ziveeme za da i sluzime i vo sklad so nejzinite zakoni .... Svetlinata e nagrada ....
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Кон врв
Joshua_Tree Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јуни.2007
Поени: 6477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2010 во 14:47
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2010 во 14:34
Nasiot kosmos i nie kako nivni kreatori...ima kraj?
Zosto nikogas ne sakame da si priznaeme sami na sebe deka sme...KREATORI NA SVOETO BITISUVANJE!

Rajot i pekolot se ovde na zemjata....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2010 во 17:34
Kolku ubav post...bravo!
Кон врв
seka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 4418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2010 во 17:08

O da...moze...

Moeto ragjanje lezi vo tie iljada luzni sto gi imam na sebe...a veruvam deka ke gi ima uste tolku.Me defragmentiraa na miljarda delovi...koi sam gi sklopiv.I ona sto sakam da bidam e samo bleda senka na ona sto go imam sega...I koga ke pomislam na narednite luzni...teloto mi se polni so adrenalin...mi gi zatega muskulite....i me pravi ziv!

Bolkata e moj nagon...a obrokot moe povtorno ragjanje!среќа

Kako go gledate svoeto ragjanje?- kako darbina, toa e skapocen poklon koj so radost go ziveeam среќа
Zosto ste tuka? za da ZEVEAM!!!!среќа a ZIVEAM vo mnogu nesta, vo razgovori, vo rabotata, vo semejstvoto itn
Kako do svetlinata? svetlinata ke me pronajdet mene, nema potreba da ja baram, koga ke bidam spremna za svetlinata, ke me pronajdet голема%20насмевка
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2010 во 15:12
O da...moze...

Moeto ragjanje lezi vo tie iljada luzni sto gi imam na sebe...a veruvam deka ke gi ima uste tolku.Me defragmentiraa na miljarda delovi...koi sam gi sklopiv.I ona sto sakam da bidam e samo bleda senka na ona sto go imam sega...I koga ke pomislam na narednite luzni...teloto mi se polni so adrenalin...mi gi zatega muskulite....i me pravi ziv!

Bolkata e moj nagon...a obrokot moe povtorno ragjanje!среќа

Кон врв
Messenger Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор

Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet

Регистриран: 21.Април.2006
Поени: 18208
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2010 во 15:06
A shto mislsih ti za toa?

Obichaj na forumiv e koga nekoj kje postavi tema prvo samiot da dade svoe mislenje, a potoa drugite da sledat po nego.
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2010 во 14:56
Satja Sai Baba vo edna svoja misla vika:
"Mora da izleze seto zlo na svetot da se osoznaeme sebesi,i da go stvarame naseto ragjanje"

Kako go gledate svoeto ragjanje?
Zosto ste tuka?
Kako do svetlinata?
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.