![]() |
|
ПАНДОРИНА КУТИЈА |
Внеси реплика ![]() |
Автор | |
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 16.Мај.2010 во 16:40 |
Така е . . . =//// |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
А зошто по незнаени?Нели сепак светот се развива и доаѓат нови и нови технологии создадени од човечкиот мозок....
Моментално луѓето со многу паметни.
Инаку за Пандорината кутија за жалост така е во животот (може би така е по интересно). Секогаш доброто оди на позаден план ,а лошото е на прва линија...
![]() |
|
![]() |
|
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Za onoj koj znae da gleda PANDORINATA KUTIJA nosi mudrost vo sebe ....
Se ragjame kako remek delo na prirodata .... Ziveeme za da i sluzime i vo sklad so nejzinite zakoni .... Svetlinata e nagrada ....
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Pandorinata kutija e otvorena....povtorno!
Kolku po pametni tolku po neznaeni |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Nasiot kosmos i nie kako nivni kreatori...ima kraj?
Zosto nikogas ne sakame da si priznaeme sami na sebe deka sme...KREATORI NA SVOETO BITISUVANJE! Rajot i pekolot se ovde na zemjata.... |
|
|
![]() |
|
Kolku ubav post...bravo!
|
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Kako go gledate svoeto ragjanje?- kako darbina, toa e skapocen poklon koj so radost go ziveeam
![]() Zosto ste tuka? za da ZEVEAM!!!!
![]() Kako do svetlinata? svetlinata ke me pronajdet mene, nema potreba da ja baram, koga ke bidam spremna za svetlinata, ke me pronajdet
![]() |
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
![]() |
|
O da...moze...
Moeto ragjanje lezi vo tie iljada luzni sto gi imam na sebe...a veruvam deka ke gi ima uste tolku.Me defragmentiraa na miljarda delovi...koi sam gi sklopiv.I ona sto sakam da bidam e samo bleda senka na ona sto go imam sega...I koga ke pomislam na narednite luzni...teloto mi se polni so adrenalin...mi gi zatega muskulite....i me pravi ziv! Bolkata e moj nagon...a obrokot moe povtorno ragjanje! ![]() |
|
|
![]() |
|
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
A shto mislsih ti za toa?
Obichaj na forumiv e koga nekoj kje postavi tema prvo samiot da dade svoe mislenje, a potoa drugite da sledat po nego. |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
![]() |
|
Satja Sai Baba vo edna svoja misla vika:
"Mora da izleze seto zlo na svetot da se osoznaeme sebesi,i da go stvarame naseto ragjanje" Kako go gledate svoeto ragjanje? Zosto ste tuka? Kako do svetlinata? |
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
|
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |