|
БАРАМ ПОМОШ |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | ||
Bob Rock
Сениор Регистриран: 13.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 188 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 29.Ноември.2010 во 08:47 |
|
Ти благодарам Гоце!
Јас го имам веќе дадено и нешто имаат почнато, само ми рекоа дека имале мн работа и некаде при крај на декември ако имаат време ќе го работеле... инаку, жолт е овој (бродски производ) како и претходно кога правев бекапи на ДВД-ња, 80% не ми отвараат ..затоа кажав глуп медиум ..филм бе брат колку и да го малтретираш останува вечен ..тоа важи и за ефтините но- нејм филмови и за скапите ... благодарам за линковите уште еднаш, ќе проверам ако може за побрзо кај некои од овие..поз |
||
_______
Niz mojot zivot pominuvaat mnogu budali-samo jas ostanuvam _______ Zdenko |
||
gocemk
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Октомври.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 111 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Здраво Зденко, Знам за неколку фирми во МК кои што прават recovery, ама искрено да ти кажам досега сум немал (за среќа) лично искуство со нив околу ова прашање. Од туѓи искуства имам слушнато дека не е евтино. Еве ти линкови: www.amc.com.mk www.vestel.com.mk http://b-kings.com/ П.С. Не сум баш сигурен во тврдењето дека рокот им е 5-6 год. Секако дека како електромеханички уред има помала доверливост и помал век на траење отколку чисто електронските на пример. Јас имам два лаптоп компјутера, едниот произведен 94-та другиот 96-97ма и на двата хард дисковите (сега за сега) им функционираат беспрекорно. Едниот го имам дури и отворено, се до плочите и пак нема гајле. Веројатно како ќе ти се погоди. Поздрав! |
||
Bob Rock
Сениор Регистриран: 13.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 188 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Здраво,
Знае ли некој дали во МК има некој што прави рековери од оштетени хард дискови? глуп медиум еј! рок на траење му бил 5-6 години?! |
||
_______
Niz mojot zivot pominuvaat mnogu budali-samo jas ostanuvam _______ Zdenko |
||
fichot
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 26.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 783 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da ne baram po temi, senzori koj cistese i kolku fakja?
|
||
Nenad_K-x
Нов член Регистриран: 01.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
е тука ти нема спас
|
||
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Значи...ништо...не успеав ...пробав све и добив 0...
а сватив и зошто кога после милион неуспешни обиди да се спаси барем нешто од картичката "виновникот" призна дека длабински ја прочистил картичката- си играл со low level format-ot |
||
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
||
Tegla
Сениор Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 2213 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Filmot ne mozes celosno da go osvetlis. I nesakajki da go otvoris grbot so film vo nego, kje unistis 2 fotki. Изменето од Tegla - 04.Август.2010 во 14:55 |
||
That is called grain. It is supposed to be there.
|
||
solidsnake
Група Регистриран: 13.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 70 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Овој случај е еквивалентен со осветлен филм. Оди прави слики од него :) |
||
itan14
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 30.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 545 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
O&O disk recovery ke zavrsi rabota, 100% provereno Edinstveno ako si slikala raw ke dobies tiff, a jpg gi vrakja vo jpg. Eve link http://www.mediafire.com/?c0sp5bhna8pc9v9 |
||
zokidream
Нов член Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мој предлог е да пробаш со active undelete, програма која ми завршила работа во ваква ситуација како во твојот случај,ја има на торенти можеш да ја најдеш целосна верзија.Се надевам ќе ти помогне поздрав! |
||
BiBi_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vo procedura sum... kje ve obavestam za ishodot Blagodaram |
||
||
BiBi_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
за овие неколку дена можеби над 100 пати истото си го реков...ах златен мој Olimpus |
||
||
Tegla
Сениор Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 2213 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Slikaj na film!!! Ako dobro gi arhiviras negativite, i vnucite kje pravat sliki od niv |
||
That is called grain. It is supposed to be there.
|
||
Nenad_K-x
Нов член Регистриран: 01.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://www.squidoo.com/formattedsdcard
probaj ali vo mnogu slucaevi i da gi povratis kako sliki moze da ne se upotreblivi |
||
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |