|
Нај јавна личност за 2009 |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 15.Јануари.2010 во 15:03 |
||
а да си дојдиш ти (та и влатко) во Офтопик...
да направиме по некој муабет |
|||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Песната е убава бе А ова второво...не би |
|||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
што е толку убаво личност на годината а да си го ставиш ти тоа на Титула на членот... што викаш |
|||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Убаво...убаво...
|
|||
|||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ти си савршенство без мане
ти си део војничких снова ти си лутка са насловне стране и треба ти лова... каже Бора Чорба http://www.youtube.com/watch?v=Lchn9rBNWVU&feature=related не си бе лутка, срцка си... затоа си личност на годината Изменето од volkswagen - 15.Јануари.2010 во 14:56 |
|||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Зошто би ти се лутела?
Јас не сум лутка! Се сложувам со тебе... Меѓутоа сиот тој стајлинг...Косата...Се тоа...ме потсеќа на к*рт |
|||
|||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
можеби го имам преценето, ама колку и да личи на него мислам дека никој не е достоен да се спореди со фронтменот на Нирвана...
ако сакаш љути ми се, ако не не мораш |
|||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Види го, па протумачи
Друга личност, би кажала...Горан Пандев...можеби... |
|||
|||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
немој да ги мешаш еј... ()
к*рт е незаменлив и никој не е ни сличен на него |
|||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Од тој Зајцеф, ќе биде нешто...
Личност на годината, јавна, според мене би можел да биде пеачот на Офсајд... Некако ме потсеќа на к*рт... |
|||
|||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
позз до вас... уствари... мислам дека моиве најдраги (сите) форумџии на идивиди се личности на годината за мене |
|||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А лани откритие на годината ми беше Зајцеф.... Толку многу заличив на чоек од ко почнав да седам до него на школо тоа чудо едно |
|||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
се согласувам со тиги само не до тој степен, јас ќе речам дека си ептен другар |
|||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ти кажал ли некој дека си ептен срцка!? |
|||
|||
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |