![]() |
|
Рамбо Амадеус СМЦ |
Внеси реплика ![]() |
Автор | |
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 19.Мај.2010 во 22:43 |
![]() |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
![]() |
|
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jedne noci...po ponoci
Pijan selom..htjedoh proci... Al susreo sam... Susreo sam... Susreo sam Vanzemaljca.. ![]() ![]() ајде те бе луѓе, шо волку малце фанови на рамбо... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
rambo amadeusssss covekot e zakon, imav prilika da go zapoznaam, covekot e ludnicaaaaaaaa, od rambo ........zeneeeeeeeeeeeeeeee,ja volim zeneeeeeeeeeee
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Ах Рамбоооооо... цар е, одамна го слушам уште од Балкан-бој
![]() ![]() ...ме мрзи сега повеќе... ![]() |
|
![]() |
|
после краток трип кој го доживеав слушајќи ја Don Kihot i Sancho Pansa од неговиот албум Хипи Шизик Метафизик.
Неможев да не одолеам да отворам тема за него Ај призент Ју... Рамбо Амадеус-Свјетски Мега Цар,Гига Император Сунчевог Система,Тера Кондуктер Млијечног Пута. Тие што не го слушнале... Тој е -уметник кој најдобро би го сврстиле како авангарден-уметник. -поет -експериментатор на дроги -масовна будала несватена од поголемата човеча маса -чоекот тера на nu-jazz,има рап-говори на сред песни,рок и тако даље. иии...малце да промовирам... Веб-Страна Вики Мое омилено дело This You Gotta See!!! иии таадааа... лет д меџик бегин ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
|
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |