|
Совети за квалитетен секс |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 25.Август.2013 во 09:06 |
Тој доле, таа горе – зошто мажите ја обожаваат оваа секс позаОваа поза е навистина популарна помеѓу мажите, но и жените навистина ја сакаат. Еве неколку одговори на испитаниците, според кои може да заклучите зошто токму оваа поза е толку омилена. -Кога девојката е врз мене, можам да се опуштам и да го почувствувам секое нејзино движење. -Оваа поза ми покажува дека таа е самоуверена, а тоа навистина ме возбудува. -Се чувствувам како пилот, затоа што рацете ми се слободни, а се што сакам да допрам е точно пред мене. -Сакам да ги гледам нејзините облини додека се движи. Кога лежи на грб се е толку рамно, а тоа не ми се допаѓа. -Нема ништо поубаво од тоа да ја гледате девојката во очи додека доживува оргазам, а оваа поза го овозможува токму тоа. Навистина интересни причини поради која оваа секс поза е толку популарна кај мажите. |
|
bella10
Нов член Регистриран: 02.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
posle sto |
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bi sakala da znam na koja planeta zivees ti?
Aloooo ne se site maski TVOJA refleksija vo ogledalo ...... Postojat MAZI koi ne plukaat na prirodata tolku bezobrazno ....
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
Tor
Сениор Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PORAKA DO ZENIVE:
Maskive obozavaat oralen sex, 'felacio'... Ako ne naucite toa, nisto od ljubovta... Najgrda neka e... Samo da e barem malce zgodna i ne tolku stara i da raboti dobro so usta... Ete toa ti se maskive... Sve sto gi znam gi varaat zenskite i zenite preku oralen sex-so mazi!!! |
|
Tor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od ljubov ne se bega...
|
|
Tor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pocni od ova:
"Raskopcaj gradi..." "Devojce moe..." |
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe ajde ...
Dali BAS SITE ZENI SE PALAT NA OVA?
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве некој реплики кои е препорачливо мажите да користиме кога имаме секс :
’’Страотна си.Ме возбудуваш’’
’’Продолжи така.Многу ми допаѓа’’
’’Сакам те само на мене’’
’’Имаш страотно газе.Имаш страотни гради’’
’’Не се сеќавам да сум бил со поубава жена од тебе ’’
’’Гола си уште поубава’’
’’Обожавам да бакнуваам твојата свилена кожа’’
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Разговорот за секс ја подгрева атмосферата
Можеби вашата партнерка не сака брз секс, можеби не сака долга предигра, можеби посакува да ја грабнете, а потоа да го смените пристапот и да започнете нежно. Ова се само дел од прашањата кои што се мотаат низ главата на мажите кога размислуваат за тоа што би ја возбудило нивната партнерка за да имаат незаборавен секс исполнет со многу страст.
Истражувањата покажуваат дека говорот и тоа не само оној перверзниот игра голема улога во квалитетот и зачестеноста на сексот. Во суштина самото зборување за секс претставува моќен афродизијак. Доколку знаете како да зборувате и да ја доведете партнерката во состојба кога ќе чувствува дека просто треба да ви ја искине облеката и да води љубов со вас, тогаш сте на добар пат да станете феноменален љубовник. Мозокот функционира на мошне необичен начин. Трикот е во слаткоречивоста на зборовите кои потсвесно влијаат врз женскиот нагон и ја зголемуваат нејзината сексуална желба. Затоа фокусирајте се на своите зборови и обидете се да дознаете што е она што ја возбудува вашата партнерка. Сепак, не го сведувајте разговорот на убедување бидејќи на тој начин нема да го постигнете вистинскиот ефект. На крајот сè се сведува на тоа колку ќе бидете трпеливи и колку ќе вложите. Колку повеќе вложувате толку повеќе ќе добиете. |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da bijonse1
, ne e ni izvodlivo posle bilo kakov obrok- mislam nema nikakov efekt. Toa bi mu doshlo kako ,,ajde da si pomineme na redot,,....
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
најмалку еден час да помине после некој оброк......
никако веднаш...... |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да има обострана желба и пожуда ..........
Изменето од МАРШАЛ - 02.Април.2010 во 11:08 |
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
претходно да ти е дигнат...
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што кога има преголем пенис ????
И денес големината на пенисот кај мажите е опсесија.
Освен тоа што бројни мажи се грижат дали пенисот им е мал, од друга страна има мажи кои се сретнуваат со голем пенис. Секако дека секој сака да се вброи во златната средина на Аристотел, но на жал изборот на големината на пенисот е како и сè останато, препуштено на мајката природа. Препорачливи секс пози
Можеби девојките кои се сексаат од позади, нема да се воодушевени затоа што оваа положба допринесува за длабоко пенетрирање и предизвикува болка. Затоа доги положбата не се препорачува. Се препорачуваат оние положби кои на жената и даваат целосна контрола на пенисот. Положбата жената горе и мисионерската положба овозможуваат контрола над пенетрацијата бидејќи во ваква поза нема потреба од грижа дали ќе се почувствува болка. Помагала за големи пениси Може да се набават во секси шоповите. Станува збор за прстени од мека гума, кои се наметнуваат на пенисот и со нив се ограничува должината. Со нивната употреба вашиот сексуалне живот ќе е опуштен и без грижа околу болната пенетрација. |
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |