|
Паѓањето на визите ќе го “потоне“ Охрид? |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | ||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 06.Март.2010 во 18:21 |
|
Тема: Паѓањето на визите ќе го “потоне“ Охрид?
i toa,..kako "ilinden" ima da potone!....ama, za godina-dve,...dodeka site ne nabavat novi pasoshi ! |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не. А, зш така велиш? Ти се се бендисвит тоа?
Орид си е Орид ама не3 кје да е така како велиш........ |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da!...izgleda deka ushte dolgo orid ke leta ...vo oblaci !
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
визите “ паднаа“ ама граѓаните помалку патуваат отколку пред да “ паднат “ така да за Охрид нема да има проблеми .... никакви ....... бадијала се радувате вие скопјаништа ....... пак ќе си одите во Охрид
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Znaes idalno nikogas nema da bide, na pobaruvacite im e skapo, na ponuduvacite nikogas dosta ... Iako isreno spored mene, edinstveni izdrzani poplaki od gostite se tie za taksistite... arno ama kade toa taksistite ne se obiduvaat da gi prelazat patnicite ako zabelezat deka ne se od tuka?
A obvinuvanjata od tipot: Ne smestija vo podrum, ne odnesoa vo selo .... se, ne znam, ama glupi... zar gostite ne vidoa kade odat... ako ne mi se dopaga tuka, Boze moj, ke odam na drugo mesto, ne mora da sedam tuka za moi pari, bar na leto se tepaat lugeto na avtobuska sto nudat smestaj... |
||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tokmu taka, tie sto imaa pari, ne im bese problem i togas da si otidat kade sakaat. |
||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
||
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
блокадата заради која македонците одеа само во охрид, не беше визата, туку парите, и поради тоа градот ќе си остане така како што си беше
|
||
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...teshko deka gradot kje potone....mozje samo vodostojot na ezeroto da se pokachi................. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
PARMEON
Група Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 55 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Makedonci ima edna hubava istoria na svojot narod,Jas
mislam da sega Vlast treba da raboti za dobre razitak na turizam,zdrava hrana,jadoenje i edan umen Momce kojto ima golema glavata da napravi edan program kojito se vika"Posetite narod od Aleksandar Makedoski i njegova drzava Makedonija". Tuka treba da bude konji i beli konj koji se vika Bukefalos od Aleksandar..i treba da se dava ulicete na seki general od Aleksandar A posebno general "Parmenion" Ja ga sakam Ja ga sakam puno. Изменето од Анастеа - 22.Декември.2009 во 00:13 |
||
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Шо бе Шенген, то езеро е, да может скопјанишчана со лајца ќе го исркет.
|
||
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ете така Секси.
Туку забегавме од темава. Дајте вие некоја идеја бе презентирајте тука за подобар ви туризам,може некој ќе прочита и ќе ја реализира. |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
sexy bitch
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1188 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e za satrocinja gi imat kolku sakas ... trgni od plostad do rojal se zafateni se parkcinjana
|
||
Sex is like tennis... If you play with worse, you play worse :)
|
||
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |