![]() |
|
Каде отиде љубовта од нашето срце? |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Автор | |
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 17.Август.2010 во 17:19 |
site ve sakaaaaaaaaaaaaam
![]() ![]() ![]() |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
за твојата не знам. мојата е се`уште тука. п.с. наше срце? ![]() |
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Love is in the air.. ![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
valentina-pp ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 198 |
ljubovta e okolu naaas!
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
отнесе е врук ветар...чекам да ми jа врати.
|
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Тема: Каде отиде љубовта од нашето срце?
Zadno so srceto... otkornato i frleno po smetista... |
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14571 |
Верувам во сонцето и кога тоа не свети...
верувам во љубовта... и кога не ја чувствувам....
![]() |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
ииии...материалното дава краткотраjна сладост. нарцисоидността е езеро, во което додека се гледаш може и да се удавиш. лjубовта е чувство против целостната човекова природа. вальда е страв. лjубовта остана каj Човеците. стравот каj волците. кои се вечина? |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
e znaev deka ovde samo ti mozes da repliciras,,dobar e sovetot i znam deka si vo pravo... |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Srceto ne znae za limit...ljubovta e neunistiva!!!
Ispravi se,nasmevni se...i prodolxzi ponataka!!! ![]() Zad agolot te ceka pravata...otvori go srceto a ne ocite...so ocite nema da najdes ljubov....mal sovet ako pomaga? Изменето од Joshua_Tree - 14.Декември.2009 во 17:17 |
|
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Dojde za zede i si zamina,a jas ostanav da talkam i da baram druga ama zaludno nema poveke ljubov vo srceto ne saka..
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
Kaj e kolateralnata steta...taa e najgolema....neli?
![]() |
|
|
![]() |
|
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Zrtvite se brojat otkako vojnata ke zavrsi Josh .....
![]() |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
Se vrtis na avtopat koga ke premines nekogo so tvojata pobrza kola? Veruvam deka mi ja svati poentata... ![]() |
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |