![]() |
|
Преговори за името |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 184> |
Автор | |||
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 19.Октомври.2018 во 20:44 |
||
Искрено изјавата на Кили во моментот кога ја даде делуваше недолично.
Али чоеков на овие збиднувања со молам,пазарот за името.-Треба изјавата да му се врами у рангот на семе синапово. ![]() Некаде пишав низ форумов,изгубивме со птицата па увото ред е сега со бомбиве да се самоуништиме. |
|||
![]() |
|||
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
,,,tipichno za tvojot primitiven vokabular,,,no neise toa,,,
,,,tiki necivilizirano e da odgovorish na takvo prashanje,,,Moe pravo da prasham a tvoja civiliziranost da cenish za tvojot odgovorish,,,,nazdravje,, ![]() ,,,PS,,,I ne si go precenuvaj tvojot stav oti i ne ti e neshto poseben vo tekot nanazad I vremenski i po iznesenite stavovi,,,nee problem dali imash stav tuku kakov e,,,I za na kraj sam da si gi cenish stavovite,,,ajt nazdravje,,, Изменето од pajser - 19.Октомври.2018 во 13:14 |
|||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|||
![]() |
|||
Buggyman ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
||
Гласањето во принцип е тајно, во цивилизирани земји ниту се прашува ниту помислува да се праша. Но за твоја љубопитност (секако нецивилизирана) ќе ти одговорам. ДА, излегов и гласав ЗА. Има ли некаков проблем со тоа дека имам сопствен став? |
|||
Homo homini lupus est...
|
|||
![]() |
|||
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
||
,,,samo onaka informativno,dali ovoj bugimen iskochil na referendumskoto izjasnuvanje,, |
|||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|||
![]() |
|||
Buggyman ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
||
Се надевам дека во иднина ќе ги исчистат "античките" опинчари... да не ја направат грешката што претходните ја направија... и тоа што поскоро!! |
|||
Homo homini lupus est...
|
|||
![]() |
|||
chargerburnout ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Ноември.2015 Статус: Офлајн Поени: 211 |
||
rabotata e ova, ne treba da se pregovara za imeto, oti se znae grckata makedonija e pokraina, a nie sme drzava, toa e drugo, nie sme drugo, i nema logika za promena na ime. sustinata cela e teritorijalna pretenzija na grcija kon nas. |
|||
![]() |
|||
novace ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
||
Само да бевме троа ПОумни...гледано како Нација во целина.
Требаше само...веднаш и на КЛОЦИ да ги ПРОтера(в)ме разно-разните фиромољубиви „мудреци„ кои веднаш скокнаа за да ни „помогнат„ со името македонско. Инаку ....името нема врска со економската моќ на билокоја нација покрај нас...НО и пошироко гледано. пс Останавме како нација УНИКАТна во досега знаениот свет ...кои сами и доброволно дозволија некој си , кој воопшто не живеел тука...да ни стане предводник во „спасување„ на името...а потоа МОЛК...одкако ја укака(л) работата. МУДРА политика почнаа одтогаш сите да „водат„!!! Странциве ...а кои така настојчиво нам ни кажуваат , дека е време да си го прифатиме она што им е (изгледа) ветено...дека е време да се реализира даденото...изгледа ако не може милум...тогаш и со сила...изгледа!?. Ќе видиме сите и тоа ...наскоро?. ![]() |
|||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|||
![]() |
|||
Alekxandar ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
||
Да бевме економски помоќни можеби ке најдевме солуција за името, но во сегашната ситуација за такво нешто не постои можност.
|
|||
![]() |
|||
chargerburnout ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Ноември.2015 Статус: Офлајн Поени: 211 |
||
Se nadevam si ja znaete prikaznata so volkot i ovcata koga volkot piel pogore voda a mu rekol na ovcata zosto mi ja prljavis vodata. Ova e samo paravan za teritorijalni pretenzii na Grcija koja ima nad site svoi sosedi, site imaat problemi so Grcite, Albanija, nie, Bugarija, Turcija....
|
|||
![]() |
|||
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
||
Кој ги врти Грците...Нас и од Вселената не нарекуваат Македонија.
Ете така да си знаат. ![]() |
|||
![]() |
|||
novace ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
||
Точно и умно си забележал...ВЕКОВИ (можеби) се прашање АБЦ... пс АМА ...една наша „пулитичарка„ (која крена и „сукња„) своевремено (ни) рече: ЈАС МОЖАМ да ГО РЕШАМ проблемот со името...и тоа за (само) ШЕСТ (и со бројки 6) месеци !?. И з`ш НИКОЈ ....не ја п(р)оверува(ше)!!?. ![]() |
|||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|||
![]() |
|||
ABC ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 371 |
||
Kарактерот е решлив и за Грците, ама тие не се будали да го решаваат измислениот проблем кога имаат огромни финансиски бенифиции со одлагање на нашето полноправно членство во НАТО и ЕУ.Ќе гледаат истиот да се пролонгира до недоглед, можеби и со векови. |
|||
![]() |
|||
Mazak ![]() Сениор ![]() Регистриран: 24.Мај.2015 Локација: YesImSupercool Статус: Офлајн Поени: 629 |
||
Токму така...грците си имаат проблем од нерешлив карактер.
Good luck with that GreekSuckers... ![]() |
|||
“Be content with what you have. You have enough to live a happy life.”
|
|||
![]() |
|||
ABC ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 371 |
||
Никако, ние имаме проблем со влез во НАТО и ЕУ, а никако не со името, тоа си го имаат Грците. |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 184> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |