|
Бајрамска честитка |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 27.Ноември.2009 во 15:40 |
spiros, ne gi meshaj maria, zidarski, administratorite i drugite chlenovi vo ova shto go pravish. Te prifakjam kako greshnik, ti prostuvam i zastanuvame tuka za da ne ja rasipuvame temata. Site offtopic komenti gi brisham.
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Blagoj_s
Сениор Регистриран: 28.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 3057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sreken praznik i mnogu zdravje na celiot muslimanski narod!
|
|
www.myspace.com/sblagoj
|
|
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
spiros
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4490 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Среќа, радост и веселба на сите! Бајрам мубарек олсун! Изменето од Messenger - 26.Ноември.2009 во 22:00 |
|
Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
|
skalica
Група Регистриран: 16.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 64 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене празникот „к*рбан Бајрам“ не ми значи ништо, но им значи на нашите пријатели - муслимани - членови на форумов, затоа им го честитам и им посакувам од Бога секое добро. |
|
Прости ми, Господи, јас сум грешен човек!
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Честит празник на сите Муслимани!
Бајрам Мубарек Олсун! Ме Фат Бајрами! |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
el_kevser
Сениор Регистриран: 12.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 832 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mir so site pozdrav Изменето од Messenger - 26.Ноември.2009 во 21:42 |
|
kazuvajte ja vistinata kolku i da im e gorcliva na lugeto
|
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neka im e cestit praznikot k*rban Bajram na site muslimani |
|
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Честит празник на сите муслимани
|
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
majnejm
Нов член Регистриран: 20.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 34 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Луѓето, припадници на различни народи со различни верувања, во различни времиња славеле различни празници.
Со текот на времето празниците на различни народи и различни верувања се мешале меѓу себе, едните се претопиле во другите, другите во третите, произлегувале нови слави, а некои постоечки биле анулирани. Во Исламот според светата книга к*ранот и според учењата и праксата на пратеникот Мухамед постојат два празници, бајрами, рамазан бајрам и к*рбан бајрам. Кога пратеникот Мухамед преминал во Медина, наишол на група луѓе кои славеле некои свои празници наследени од претходните генерации неверници. Тој им кажал дека Господ ги заменил овие празници со два подобри, рамазан и к*рбан бајрам. Нека им е честит к*рбан бајрам на сите оние кои го празнуваат. |
|
Superior
Група Регистриран: 23.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 98 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
честит празник на сите муслимани
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Chestit praznik na site muslimani!
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
vistinskipravoslavec
Група Регистриран: 24.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 70 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
4естит Празник.
|
|
Во небесното царство нема да влезе секој 4овек што ми се обракја ,Господе,Господе, туку само оние кои го извршуваат она што од нив го бара мојот небесен татко.
|
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |