|
Дали ви се случило да не ви се дигне |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
sikter
Сениор Регистриран: 01.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 650 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 20.Февруари.2014 во 23:32 |
DAA!
ama ,blagodarenie na administratorkata , (mi)se digna. mislam na testoto za leb de. Изменето од fiks - 21.Февруари.2014 во 00:07 |
|
SIKTER be!!
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Признавам...
а другариве мои сите еден до друг... е*ачи... и по шест пати можеле... јас.. гревче... |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ти да не си транвестит или шимелј |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Alekxandar
Сениор Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако не ви се крева пајак служба викнете ,свршена е работата....
|
|
Crna Arapina
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2013 Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да не можит да се спуштит се имат десено а да не се кренит да пљукнам три пати пу пу пу по екранов не ми се има десено
|
|
Train hard,Fight easy !
|
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne...
|
|
vivi
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чувал Господ од то .... и на џупка ми се кревал
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе како да не ми се дигне с краја да е
Ветре да дувни и еве го него
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
опасна работа да не разликуваш........ што во обратен случај пу , пу , пу , не дај боже...... Изменето од bijonse1 - 24.Ноември.2009 во 22:38 |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene ednas mi se slucilo da mi se digne
pa sfativ deka toa samo mi se moca |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што може да го убие моментално сексуално машкото..... Како може да не сака да има секс со вас! Разбирливо е жена да одбие.
Но, тие се расположени за тоа 24/7. Доволно е да ја спуштите раката
таму долу, и опа се разбуди лавот. Е па женски , се лажете, сепак и тие не се секс-машини. Неколку погрешни чекори и ,,неговиот стојко,, овенал. Да разграничиме некои работи. Понекогаш проблемот е во неговата глава. Во тој случај треба самиот да се потруди. Но, што ако вие сеете негативна енергија која ја убива неговата сексуална фантазија? И така стигнавме до листата со сексуални термити: Лоша музика. Како што вистинските тонови може да запалат и да внесат еротика, така може да направат да заборавите дека сте среде чин. Не оди да пуштите песна од Britney Spears, па нормално дека човекот ќе загуби желба. Затоа обидете се со песната After Dark од Tito and Tarantula, е сега веќе зборуваме за афродизијачки звуци. Мобилен што постојано ѕвони. Телефонот досаѓа додека правите обичен муабет, а не па да сте среде секс. Ајде еднаш да станете и да се јавите и не е толку страшно, но постојано да ја прекинувате неговата концентрација не оди. Очекувајте да завладее фрустрација. Рапави нозе со влакна. Тој занесно ве љуби, шета со рацете по вашето тело, ве бакнува во вратот, почнува да ве откопчува за конечно да достигне до вашата гола и мека кожа, само што од мека нема ни М. Рапавата кожа и влакната што се мотаат низ неговите прсти го тераат да мисли дека се гали со кучето. Долу кај вашата ,,фуфи,, фали уште да се населат лилјаци... Дали сте и вие случајот од Scary Movie? Мислам дека се разбираме за која сцена станува збор. Мажите сакаат кога е нежно и мазно. Тука не мислиме дека треба да избегнувате да имате секс кога влакненцата се подраснати, но не верувам дека некој сака да си игра, а камоли да лиже влакнеста топка. Непријатна миризба. Само сапун и вода не се доволни. Сега сигурно си велите, е како да не, која девојка не се бања! Но, вие тријте се колку сакате, сè ви е залудно ако не ставите антиреспирант. Момче ни се пожали дека морал да раскине со супердевојка само поради тоа што замирисувала во текот на сексот...... Изменето од bijonse1 - 24.Ноември.2009 во 22:34 |
|
Gjoroski
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 529 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зависи од инспирација ако нема некој со познавање од областа за дигање
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa zavisi od coekot
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema vrska dali si pijan ili ne,...mene , duri i povekje mi "drzi"...koga ke popijam nshto!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |