|
Најдобар светски фудбалер? |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | ||
Milica.B
Сениор Регистриран: 25.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 355 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 08.Декември.2010 во 03:44 |
|
Gareth Frank Bale
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Фудбалер на годината - Меси, Чави или ИниестаИграчите на Барселона Андрес Иниеста,Чави Ернандес и Лионел Меси се номинирани денеска за наградата „Златна топка“ за најдобар фудбалер на годината.
Иниеста и Чави и помогнаа на Шпанија да го освои своето прво СП, додека Меси ја предводеше Барселона до новата титула во првенството на Шпанија. „Златната топка“ Меси ја освои минатата година,кога наградата ја додели француското списание „Франс фудбал“. Оваа година тоа признание е споено со наградата Фудбалер на годината на ФИФА, во еден трофеј. За првата награда за тренер на годината се борат Жозе Мурињо, Винсенте дел Боске и Пеп Гвардиола. Победниците ќе бидат објавени на церемонијата на 10 јануари. |
||
Reina Gitana
Нов член Регистриран: 27.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Значи колку и да не ја сакам Барселона,и колку голем фан да сум на Реал,на Игуаин,Кики и Кака,моментално Меси е најдобар,ако се зборува реално.Исто така и Руни беше супер оваа сезона,и др.играчи,ама Меси беше феноменален:):)
|
||
aLbaneso
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 27.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 933 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
----------C.Ronaldo---F.Torres---Messi---Kaka---------------
|
||
Љаеш НЕ касаш !
|
||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
BoaVista
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 124 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Cristiano Ronaldo, Messi, Ibrahimovic i Waine Rooney
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tренерот не игра на теренот.А такви феноменални футбалери како месе треба да им е наjмалкиот проблем тренерот.
|
||
mariija
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Maradona
|
||
kapo
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 126 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne e Messi kriv sto Maradona ne znae nisto za fudbal.Znael kako da dribla pred 20 godini i tolku.Polos selektor nemala niedna representacija ,mozebi samo Mirsad
|
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Со ова слаба квалификациja каде направи Аргентина ич и не треба да е Меси №1..........
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Според мене ова признание треба да го добие Меси и мислам дека образложение не е потребно.
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
aLbaneso
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 27.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 933 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
messi-kaka-c.ronaldo-ibrahmoviq-torres----------the best
|
||
Љаеш НЕ касаш !
|
||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas se slozuvam so kapo...jas ne sum navivac za barselona, ali mnogu ja pocituvam nivnata igra...i moe mislenje e deka iniesta poveke go zasluzuva epitetot najdobar, zosto ako ne bese toj, negovite dodavanja, asistencii,nafrlanja, mesi nemase da dade tolku golovi...najgolem kreator na igrata vo barselona (ne deka drugite ne se, mene mi se site ko programirani na plej stejsn), znaci tolku se mnogu uigrani,,,ednostavno prekrasno za oko...ronaldo ne go pocituvam, pred se kako licnost...mnogu mi fali sportski duh, malku da ja istisne negovata sebicnost a kako tehnicar e predobar... inaku moj favorit za najdobar fudbaler ( ne konkretno za godinava 2009, tuku voopsto poslednive nekolku godini) e Kaka. Kompleten igrac, i od igracki i od covecki aspekt!
|
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нема везе.Се гледа краjниот резултат ,а он е Манчестер шампион.
|
||
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |