|
На кое митарство би заглавиле |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | ||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 28.Септември.2009 во 17:58 |
|
На четвртото, за прејадување
Леле ме потсети темава на серискиот убиец од филмот 7, што им пресудуваше со убиство на конкретни луѓе кои подлегнале на 7-те смртни гревови. Брррррр
|
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Алал да ти е за скромноста и понизноста (по твојски ќе ти кажам-Аллах или Елоах да те награди, Иншшаллах)
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
spiros
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4490 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Некоја? Јас немам петстотини динарии! Исус му рече: „Некој заемодавец имаше двајца должници: едниот му должеше петстотини денарии, а другиот педесет. Но бидејќи немаа да му вратат, тој им ги подари на обајцата. Кажи Ми, кој од нив повеќе ќе го милува?” Симон одговори и Му рече: „Мислам оној, кому повеќе му подарил.” А Тој му рече: „Право пресуди.” За Милоста БОЖЈА, за Христа јас сакам само да знам За Неговата безкрајна Љубов За Неговиот Совршен Ислам! |
||
Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
of lele jas uste na prvoto...
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ете гледаш, сите имаме некоја слабост
|
||
|
||
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
camerlengo
Нов член Регистриран: 08.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
na devetovo ke mi pravat problemi. gooolema sueta ete sto
|
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па да речеме заради тоа што не сум се ложела на жени, не сум блудничела...има и други кај кои полесно би минала.
На четвртото би заглавила, ќе ме осудат за прекумерно јадење благо, дури се плашам да не ме подмитат со некоја баклава. Изменето од maria_magdalena - 25.Септември.2009 во 11:55 |
||
|
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Хммм зошто мислиш дека баш на тие царини би ти прогледале низ прсти?
|
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Веројатно зло-дусите (злите духови-цариници) нема да ми земат царина на овие customs
Шеснаесетто митарство: ЗА БЛУДНИЧЕЊЕ Седумнаесетто митарство: ПРЕЉУБА Осумнаесетто митарство: ЗА ПРОТИВПРИРОДЕН БЛУД (мажеложништво, женоложништво, ...) |
||
|
||
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...Не би ,,заглавила,, на ниедно....освен можеби на ...
...единаесетото....ЗА ГОРДОСТА........
|
||
секој нов ден, носи нова надеж...
|
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas zaglaviv na zemjata... podobro da si pravam tuka vechna kariera otkolku da se nadevam na nevozmozhnoto.
|
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
Rita.MD
Сениор Регистриран: 25.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 719 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
A religion that gives nothing, costs nothing, and suffers nothing, is worth nothing. - M. Luther
|
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Веројатно на ова. Но доколку овие што им позајмувам пари ми ги вратат пред смртта, веројатно ќе можам со нив да ги подмитам демоните
Но џабе ми е, нема да имам доволно пари за 14-тото митарство:
Да, дефенитивно заглавувам на ова
|
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |