|
Студени Нозе |
Внеси реплика |
Автор | |
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 04.Ноември.2009 во 16:59 |
ti si problem od studeni nozeeee,hahahaha, kolku ja sakav taa pesna
http://www.youtube.com/watch?v=EWI7_NaKMJk, site pesni im se dobri, se vrtat do den denes |
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Tony Clifton
Сениор Регистриран: 18.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 292 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
shteta za Suri, ke postoea uste
Изменето од Анастеа - 06.Септември.2009 во 09:45 |
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како кучето мое нигде нема друго
поголемо од кифла, а помало од југо...... |
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Легендите не се забораваат..ниедна собиранка не поминува без некоја нивна песна..
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Studeni noze - Nekju kolor televizorСиви луѓе, сиви пари, сиви деновисамо ти си црна со очи зелени бели ноќи ,бела смрт,бели кечиња само ти си црна со нокти црвени Плаво небо ,плава крв,плави шлемови само ти си црна со црни чорапи жуто злато,жути гаќи,жута минута само ти си црна со бели колена Нејќу колор телевизор сакам црно бел сакам да те размонтирам цела дел по дел светот мој да нема бои да е бело црн ти да бидеш трнорушка а јас твојот трн ............................................................ Изменето од Andjelina - 04.Септември.2009 во 00:32 |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сам и разочаран пијан како торба
седам и се трезнам со шкембе чорба свесен дека е тесен,премногу лесен мојот новчаник за неа........... Најзакон песна! http://www.youtube.com/watch?v=Yhzyal97Zwo |
|
aleksandar-sk
Нов член Регистриран: 03.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И денеска се култни тие текстови
Нејќу колор телевизор сакам црно - бел, сакам да те размонтирам цела дел по дел. Беше мрак, а таа беше гола ама ладна како кока кола каучот се расцепа на пола, а таа беше ладна како кока колааааа |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кога бев ептен копиљ, се сеќавам дека имав касета од нив и ги пеев текстовите на цел глас иако не ги разбирав, денес уште ми се интересни
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
aleksandar-sk
Нов член Регистриран: 03.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја отворив темава онака без везе ме пукна некоја носталгија .Носталгија ради безгрижното детство кое го имав и уживањето додека ги слушавме дечкиве по разни журки убавите времиња и добрата Македонска музика која некогаш ја имаше.
http://www.youtube.com/watch?v=eaipGMu4rgg уживајте Изменето од aleksandar-sk - 03.Септември.2009 во 22:55 |
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |