IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Опсесија или вистинска љубов??
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Опсесија или вистинска љубов??

Внеси реплика Внеси реплика страница  12>
Автор
Порака Обратен редослед
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Опсесија или вистинска љубов??
    Испратена: 29.Декември.2012 во 18:12
Според најнови и неофицијални информации УЈП ја разгледува можноста на спонзорушите да им закачи фискални каси голема насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2012 во 17:37
"Ljubi go neprijatelot svoj"
Pa bas nie ljubime duri odnapred ko pravi vernici oti nemas pogolem neprijatel od taa koja si ja ljube голема насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2012 во 23:16
Poveke zboruvaat za politika, ubistva, siluvanja, od kolku za vodenje iskrena i cista ljubov. Znaci prvite se normalni, a vtoroto perverzija? збунетост
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Ноември.2012 во 18:21
Освен филозофската приказна...
за вистинска љубов...
ја батка...
не сум сигурен дека помеѓу...
опсесија...
и...
љубов...

има разлика...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Ноември.2012 во 10:17
Toa e samo kameleon koj lici na ljubov, a se hrani so novcanici среќа
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Октомври.2012 во 23:17
Ќе ја сексам...
да, тоа ќе го направам...

што кој курац зборење...
пак се сведува на тоа...
исто е...

она помеѓу...
е небитно...

после тоа...
е суштината...

и што сега...
Кон врв
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2012 во 15:35
Епа тенка е линијата помеѓу едното и другото..

Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
ekszi88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7008
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2012 во 07:35
Некој е опсесивен тага
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Октомври.2012 во 18:28
ако постои опсесија, тогаш не е љубов, на за џабе си имаме различни именки за двете
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Октомври.2012 во 09:13
Originally posted by LiDivio LiDivio напиша:

Во никој случај не е вистинска љубов туку СЛАБА САМОДОВЕРБА (а последица од неа се опсесивноста и посесивноста) . среќа

(i ljubomorata (da dodadam))среќанамигнување
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
LiDivio Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор

Регистриран: 19.Мај.2010
Поени: 7265
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LiDivio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Октомври.2012 во 09:05
Во никој случај не е вистинска љубов туку СЛАБА САМОДОВЕРБА (а последица од неа се опсесивноста и посесивноста) . среќа
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Октомври.2012 во 09:02

Originally posted by ZeZnAtA ZeZnAtA напиша:

[
среќаtoa znaci slaba samodoverba?не знам

Одговорот се содржи во твоето прашање. голема насмевка
[/QUOTE]
среќа opsesija ili vistinska ljubov?не знам
Кон врв
LiDivio Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор

Регистриран: 19.Мај.2010
Поени: 7265
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LiDivio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Октомври.2012 во 08:58
Originally posted by ZeZnAtA ZeZnAtA напиша:

Originally posted by Buli Buli Buli Buli напиша:

Mozebi ima vakva tema na forumot no jas sum nova pa ke mi prostite ako povtorno ja otvaram...sakam vase mislenje dali vistinskata ljubov sekogas uspeva da izdrzi do kraj pokraj site pritisoci sto samite si gi sozdavame..od moe iskustvo mislam deka taa preminuva vo opsesija se povreduvas i so najmalo nevnimanie od negvoa strana i obratno..zosto vaka mi rece zosto vaka ne mi rece bla blaa...jas ne usepav da se "oslobodam" od taa opsesija i eve vekje so meseci sme skarani..ne znam kako da go vratam prvo a potoa da napravam da bidime i dvata poopusteni vo vrskata..:(

Ај вака сега. среќа
Значи, љубовта преминува во опсесија (или како што викам јас во посесија, посесивност).
Партнерот повеќе не се гледа како личност, туку повеќе како некој вреден предмет за кој се плашиме дека ќе го изгубиме.

Одговорот се содржи во твоето прашање. голема насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Октомври.2012 во 08:39

Originally posted by Buli Buli Buli Buli напиша:

Mozebi ima vakva tema na forumot no jas sum nova pa ke mi prostite ako povtorno ja otvaram...sakam vase mislenje dali vistinskata ljubov sekogas uspeva da izdrzi do kraj pokraj site pritisoci sto samite si gi sozdavame..od moe iskustvo mislam deka taa preminuva vo opsesija se povreduvas i so najmalo nevnimanie od negvoa strana i obratno..zosto vaka mi rece zosto vaka ne mi rece bla blaa...jas ne usepav da se "oslobodam" od taa opsesija i eve vekje so meseci sme skarani..ne znam kako da go vratam prvo a potoa da napravam da bidime i dvata poopusteni vo vrskata..:(

Ај вака сега. среќа
Значи, љубовта преминува во опсесија (или како што викам јас во посесија, посесивност).
Партнерот повеќе не се гледа како личност, туку повеќе како некој вреден предмет за кој се плашиме дека ќе го изгубиме.

Изменето од ZeZnAtA - 16.Октомври.2012 во 08:41
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  12>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.