|
F1 видео |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | |
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 15.Октомври.2015 во 00:02 |
Има некоја година како воопшто не следам формула...
Видов забеган шкртнал нешто,па ми текна за минатонеделната трка во Русија.Сакав да ја изгледам чисто заради стазата што е како е да видам изумив... Едно промо-видео од трката Интересно,без двоумење и покрај тоа што слабо пратам во секое време во живо повторно би присуствувал на ваков настан. Патем интересна најава има Jeb Corliss во соработка со Mika Häkkinen за утре во Кина.Барем денес има најавено дека ќе може да се гледа во живо преку линк. Низ тие превои иако Мика ми беше херој во Будимпешта,би се обложил на летечкиот љиљак,наспроти летечкиот финец со AMG. |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Паметам Сена ко загина, дете бев, во живо ја следев трката, во Италија беше, на Имола, кога си продолжи во кривината и се удри во ѕидот заштитен...страшно
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Триесет години партнерство на TAG Heuer и McLaren.
Одбележано со видео во кое Алонсо го вози болидот на Сена, пропратено со сечени,монтирани аудио записи. Don't crack under pressure |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Цццццццццц што значи да си модератор одма средил
Штета што повеќе на пратам активно формула... Тоа ти е не за кого е речено,него за кого е печено |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ништо
Главниот дел фали...Каде се хостесите |
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што ти требаше оваа беља да ми ја ставаш
Го најдов на Veoh...Па ај чао додека не се развил поинаку денов |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене до видеово ме донесе музиката,и еве сега баш загледувам низ youtube-во изгледа го нема цел филм.Па ако и го има низ торентиве баш ќе го ѕирнам.
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Италијански краток документарец за еден од најлегендарните возачи на Ф1, Хуан Мануел Фанџио, прекрасни ретки снимки и звуци од тоа време
|
|
|
|
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
историја на една од најлегендарните патеки во Ф1, Спа - Франкоршамп во Белгија, во еден клип
|
|
|
|
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |