|
Скопскиот универзитет ќе тоне |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | ||||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 06.Јануари.2010 во 10:41 |
|||
Za razgovori imate LP. Tuka diskusii po temata.
|
||||
marija-92
Сениор Регистриран: 22.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 333 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Токму така, вистината не би требало да навреди никого се додека не се граничи со простаклук, поштеди не те молам! |
||||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ti blagodaram na komplimentite
|
||||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
||||
Crvena Rozica
Нов член Регистриран: 05.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Da, tocno deka se zacleniv za da mozam da ja kazam vistinata, megu drugite i na tebe koi ne veruvaat,se naivni i streberi koi od knigata izgleda deka ne videle nisto podaleku!Se plasam deka ne e taka! Inaku i mene mi e mnogu gajle, niti ja sakam niti mrazam,vistinata ne treba da vrega nikogo!!! Изменето од Crvena Rozica - 05.Јануари.2010 во 22:51 |
||||
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Interesno, denes zacleneta i tokmu edinstveniot post i e ovoj ... Jas pak ke kazam, mene mi predavase duri tri predmeti, tri godini ja gledav zenata i ni ednas ni vidov niti pak slusnav vakvi ili slicni obvinuvanja za profesorkata, ja ozboruvavme i to nagolemo, prikazno sekakvi se slusnaa, a ako bese javna tajna ke se slusnese i ovaa vasata neli ... i ne mi e celta da ja zastitam ... daleku od toa deka mi bila omilena ili edna od omilenite profesorki (kako so mi imaa pisano na LP), naprotiv... mnogu pati ne mozev ni da ja smislam ... ama toa ne mi dava pravo da klevetam, premnogu e nisko toa, neli? Изменето од Sunny - 05.Јануари.2010 во 21:41 |
||||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
||||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
a, zoshto bi potanal?!...a , ako namera mu e na nekoj da potone,.toa e druga ravbota!....inache nema nishto "prirodno" za da potonuva najeminentniot(i edinstven shto e toa) univerzitet tuka!
|
||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||||
Crvena Rozica
Нов член Регистриран: 05.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Greota za tie studenti so dozivuvaat vakvi presii.
Za Profesor Jordanka Mitevska kke go kazam i potvrdam ona sto i go procitav od nekoi od moite kolegi,znaese da ni vleze pred predavanja vo laboratorija i da ne isprasuva koj Profesor sto kazal,kako i toa kako da postapuvame so odredeni Profesori,za nekoi velese i da ne im odime na predavanja!!! Pritoa se pazese i ni kazuvase deka nikoj ne smee da doznae za ova!!! Ova se slucuvase so studentite od biologija,zatoa studenti od drugite instituti za ova ne slusnale, pretostavuvam,ili nesmeat da go iznesat vo javnost! Inaku seto ova e javna tajna! Nikogas jas ni moi drugarki koi se dvoumat nema da dozvolam da se zapisat na PMF Steta sto mojata generacija ja imase taa sudbina da uci koga faxot go vodea vakvi Profesori! Изменето од Crvena Rozica - 05.Јануари.2010 во 01:24 |
||||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
којзнае колку јак впечаток му оставил филмот чим го ставил ова на аватар |
||||
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Не е тоа темава а и нема врска со нацизам(не сум нацист)сцена од филм е!
|
||||
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
||||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
a dali znaesh ?? kolku predci ,,ti potonaja,, od toj znak shto go imash na avatarot?? mene lichno mi prechi..... mislish deka e vo red?? |
||||
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Абе нека тоне!Нас државава ни потона вие за еден универзитет сте се фанале
Изменето од Zajcef - 04.Јануари.2010 во 09:59 |
||||
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
||||
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
mamamd јас стојам зад тоа што го кажав.. а што се однесува на тоа што го кажа AleksandarSl
квалитетниот кадар за жал замина..а тие малку што останаа отидоа по приватните универзитети затоа што таму имаат поголема стимулација за работа и подобри услови... еве ти еден пример за професорите од странство...братучет ми живее во сад и работи како професор во еден прилично мал универзитет за америка и пред месец-два дојде тука на гости кај неговите и случајно налетавме на еден професор од УКИМ во еден кафич инаку негов колега од времето кога учеле средно...и братучет ми не е тој што е ако не се распраша како идат предавањата и итн...и професоров го покани кај него на работа да види како е наставата кај нас...братучет ми ми вика..одам таму,ме претставува пријателов на други професори и нивното однесување ме остави со отворена уста...неможел да поверува каков однос имаат проф. меѓу себе...па кога владее такво несогласување во врвот зошто треба да очекуваме во предавалните да се третираат студентите на поинаков начин?...многу ја раширив работава..ама неможев да скратам |
||||
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Se nadevam deka si svesen koi obvinuvanja gi kazuvas Изменето од Sunny - 02.Јануари.2010 во 15:19 |
||||
|
||||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Коментари во кои се спомнати имиња и инсинуираат незаконско работење на одредени личности личности, согласно правилата на форумот се ваша лична одговорност и форумот не стои зад овие коментари.
|
||||
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |