![]() |
|
БИРАЈ, комотно, или убаво??? |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 4> |
Автор | ||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 23.Јули.2010 во 21:26 |
|
2vo 1
![]() |
||
![]() |
||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
znachi,..ima glupi zenski,..ke trpat,..ama ubavo da izgledaat,..
![]() ..si mislat deka preubavo izgledaat , koga e najochigledno deka trpat ,..poradi ubaviot izgled! ![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
Charmedgirl18 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
|
кога се работи за чевли, од било каков вид, секогаш одбирам комотно...а за облека, може и нешто убаво, а не толку пријатно...
![]() |
||
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
||
![]() |
||
lotus flower ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
|
komotno
|
||
~Live the life you love, love the life you live~
|
||
![]() |
||
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
|
![]() ![]() ![]() Никогаш не купувам нешто во кое не се чувствувам комотно. Тоа значи дека само еднаш ќе го облечам. Со штиклите пак, ако во моментот не ми се ОК на нога, колку и да се убави нема да ги купам ![]() |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
![]() |
||
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
|
.......sakam da napisam nesto,zenite na forumot ke me razberat sto sakam da kazam, doma imam visoki stikli koi koga gi nosam mi pravat zuljevi na noga,ne se udobni ama ic, ama trpam, bitno e mi pravat keif i sum ispolneta, a toa so posle izlvanje vo niv, noze me bolat nema veza se zaborava, zeni vie znaete neli..........
|
||
![]() |
||
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
|
мислиш прслучиња
![]() комотно си е комотно.... ама убавото сепак... некако ме влече... повеќе на око ![]() |
||
![]() |
||
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
|
баш преска размислував на тоа. како им е на женските во сред лето на најжешко натрупани со прслачиња и такви дрнгалашки други, а машкото само на боксерки и доста е ![]() |
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Ова на пример какво е: комотно или убаво?
![]() Или ни едното ни другото? ![]() |
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
лесно ти е тебе - ти си машко |
||
![]() |
||
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
|
Секогаш ми е мене комотно во мојата облека, а и мене ми се свиѓа, нормално како и на другите, што другите носам и јас, ама повеќе гледам да ми е комотно во нив!
|
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
38 ко од шале, со позорт и 37, а во 39 фудбал игра
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
напиши упатство од кој до кој број разносува
да нема после пак плачки како за линкот ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |