|
Се чувствувате ли здраво? |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 25.Април.2009 во 21:35 |
||
Nisto ne vi veruvam....
Stom ste ovde cel den.....nisto ne vi e... samo se galite.....da ve zali nekoj Priznajte deka ste TOP... |
|||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
nop... prokleti bubrezi
|
|||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
во моментов неееее
се ме боли,и грло ми се суши,очи ме печат,ми се спие |
|||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
воопшто... никако,... ни под разно....... се разболувам на две недели и сега пак ме боли грлото и пак почнува да ми се фаќа гласот.... смачено ми е од ,,зимна,, пролет
|
|||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ma ne se custvuvam zdravo
se me boli i bezvolna sum |
|||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|||
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
I jas pojma neam od sto mi e ali ke te poslusam i ke odam da vidam |
|||
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|||
soul...
Група Регистриран: 21.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 73 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
zdravo? ... sto bese toa
|
|||
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
odma na alergo test |
|||
|||
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne se custvuvam zdravo mi izleze alergija a pojma neam od sto e
|
|||
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|||
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne...me boli ranata od zabot pak
|
|||
|||
picky
Сениор Регистриран: 03.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Oooo...fala bijonse, polzavce...:)) stvarno e psihologija vo prasanje...i demek sekogas si znam sto treba, ama nikako da pocnam da primenuvam...
Djabe sto pozadi kuka imam pateka za na sredno vodno Ali od deneska eve resavam deka ke se zaangaziram, taman e ponedelnik .... |
|||
No expectations, no disappointments!
|
|||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јас не се чувствувам здраво-јас сум Здрава!
Голема заслуга можам да препишам на моите гени со мали исклучоци се разбира |
|||
Beauty fades, dumb is forever
|
|||
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Бијонсе за вакво психолошко поттикнување луѓето плаќаат кај психолози/психијатри/психотерапевти 1000 денари од саат
После кажаново зар има што уште да и се додаде како совет на picky??? Освен можеби.... 1. направи си листа на продукти кои задолжително мораш да ги внесеш во текот на денот. еве ти пример: - морков - цвекло - лимон - јаболко - јогурт 2. Ако не ти се вежба класично (некој спорт, теретана итн).....запиши се на танц (модерен, ориентален, латино, РНБ..итн, итн). Ќе видиш кога ќе се размрдаш како ќе ти се кака (да ми простиш)...... 3. Тоа што моментално си безволна да правиш нешто можеби е резултат на анемијата, можеби на животните околности, можеби и на двете. Затоа прво направи анализа на крвта, па види дали недостатокот на железо е мал или голем. ако е мал, тогаш храната нека ти биде лек, ако е голем тогаш покрај храната пиј некој препарат со железо 4. Терај го алоето....арно е... |
|||
МИР со сите
|
|||
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |