![]() |
|
Дали сте љубител на патувања |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 5> |
Автор | ||
bodeti ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 606 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 03.Декември.2009 во 01:30 |
|
![]() |
||
![]() |
||
Highlight ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 10.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Инаку, досега така со друштво 2 пати ја имаме поминато Македонија! Лудница ееееееј
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Highlight ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 10.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 22 |
|
Хехехе па ајде да се собереме форумџиска екипа, ќе најдеме VW комбе и после укинувањето на визиве идеме во непознат правец ... ![]() |
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
![]() |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
|
Не, не сакам.
![]() ![]() Па нормално дека сакам бе! ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
|
Зар за ова треба да се праша?
![]() ДА ![]() идната желба ми е Италија. |
||
..Живеам за да умрам..!
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
a , shto ako sum bil?
![]() ![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
zasto e ladno more
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
A zosto ne odish sega so turisticheska viza?
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
KAj ke mi stigne
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
И со визи пак може човек да се шета.Си купуваш туристическа виза и ............каде ти видат очи.
ПП:Коja ке е првата држава коja ке ja посетиш Блу?
|
||
![]() |
||
|
da me pustis nema da se priberam. cel svet bi go setala samo so najpotrebnite stvari vo mene. tezok avanturist sum. od more do planina - SE SAKAM
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Многу.Но за жалост редко ми се случува.
![]() |
||
![]() |
||
SlavicaT ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 26.Октомври.2009 Локација: Greece Статус: Офлајн Поени: 31 |
|
Sekako deka sakam!!!
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |