![]() |
|
ЕМО музика во Македонија |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 5> |
Автор | |
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 15.Јули.2011 во 01:46 |
Da be da, se sechat...i demek treba da si emo za da bides pijan i da se isposlikas vo wc? treba da si emo za covek da se seche? Hmmm... Povrshinski - da taka e...
|
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ееее, Екши (прочитав ко што треба? ![]() Нели е тоа фино? |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Од кај ја вадите оваа агресија, луѓе????
![]() |
|
![]() |
|
Phantomlord ![]() Сениор ![]() ![]() ThrasheR Регистриран: 11.Септември.2008 Локација: Битола Статус: Офлајн Поени: 434 |
Поздравче до сите емовци
![]() |
|
\m/>.<\m/ Thrash' till death \m/>.<\m/
|
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Девојко, си слушнала ли ти за позери? Очигледно си една од нив ![]() П.С. Емо може да биде жарн на на музика, стил на облекуФање, или начин на промовирање најдобри жилети за рецкање ![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
Jovan.74 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Декември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 557 |
леле луѓе што ви е???
емо е само за мрднати... слушајте најмногу рап и забавни... и нејќам да се развие емо музика во мк |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Девојче, ај не терај инает, пишувај читко и разбирливо, инаку која би била целта на твоето пишување... освен да им расипеш очи на членовите? ![]() Ова погоре од Фолки исто како јас да сум го кажала... и пишувај на темата, доста спамирање. |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Основен јазик на форумот е македонскиот и неговите дијалекти, а препорачливо е користење на кирилското писмо и нормална големина на фонт и букви (мали букви), освен во исклучителни ситуации.
Кршењето на правилата ќе резултира со привремена или трајна забрана за користење на форумот (бан). Извинете што се мешам во модераторски работи и што одам офтопик, ама ако веќе си се решила своето мислење да го изнесеш на форум и јавно да го кажеш тоа треба да бида читко, разбирливо и нормално колку што се може на литературен јазик, а ако имаш нешто точно на некого да ко кажиш имаш ЛК горе во менито или МСН
![]() Јес да секој има право да избери свој ник, готово- моја грешка, ама ти си таа што најмалку имаш право да ми кажиш дали да цитирам пост, пошто намерно е таму во десниот ќош „цитирај“ за да нема забуни на кого му се обраќаме.
@admin/moderator: ако сметате дека постов не треба да стои избришете го, ама јас чувствував потреба да го напишам
|
|
![]() |
|
PsYXoo DOLL ![]() Нов член ![]() Регистриран: 24.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Loool... Moja rabota dali ke pisuFam F ili v.... Ako ne razbiras bas mi e gajle.. hhh I nemoras da me citiras, site znaat na koj mu zboruFFFas... FFF xD lol
Nickot ne e tFoja rabota ina4e.. sekoj ima praFo da staFi sFoj nick.. P.S za tie so treba da preFeduFam neka kazat slobodno.. ama o4igledno samo Fie oFde ne me razbirate.. xD Site drugi da... |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Дај навистина пишувајте правилно, ако не е проблем мислам...
Или ставајте преводи на постовите ![]() |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
![]() ![]() (Ako ne e problem, zemi pisuvaj pravilno za da mozi da te razbirame polesno)
|
|
![]() |
|
PsYXoo DOLL ![]() Нов член ![]() Регистриран: 24.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 6 |
hh lol.. Voopsto ne se sekiram, posto Feke 4 godini go ima toj stil i si go saka ziFotot. xD :))A i ako nekoj najdobro go znae toa sum jas. Ke izlezi ,,cel``, nema gajle . xD Jas ostanuFam na moeto
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Navistina neznam zosto site se protiF Em0 muzikata... Jas ja slusam i mozam da kazam deka voopsto ne sum depresivna ili pak nesto sli4no.. bas me pravi srekna i gi poddrzuvam site 6to ja slusaat. xD CheeR up Emo KiDzzz!! ^^
A ina4e EMo muzika nema vo mk, a i da ima nemozat da imaat mnogu svirki e bas zaradi ovie stereotipi. P.S. Brat mi e emo pa ne e ni depresiven, ni pomisluva na samoutepanstvo.. mozam da kazam deka e bas happy osoba. xD E aj sega? xD |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |