|
Монотонија во врската или бракот |
Внеси реплика | страница 123 8> |
Автор | |
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 05.Август.2010 во 13:13 |
Има монотонија....
Но сопствената сила ..ја препознаваш... по тоа колку
можеш да ја ...издржиш... или ....преживееш ....самотијата.......
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нема монотонија, поцнуваш да викаш и после се смируваш и така си играш жешко/ладно
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Каква врска има помеѓу бракот и школувањето ?
Е имет. На почетокот на школската година ги наредиш сите петки и остатокот го тераш на стара слава и поминуваш одличен. Во бракот првите месеци кои од секоја година до 8 - ми март, кога е поладно и условите за работа се посоодветни се докажуваш и покажуваш т.е. се’ покажуваш во најдобро светло и употребуваш појаки бои за фарбање на реалноста. Тоа ќе ја држи до крајот на годината и ќе правиш минимални напори да ја усреќиш, а она ќе трчка околу тебе како зајаче околу морков од среќа и ќе чека да дојде новата година. |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mene mi e sekogas inspiracija da treskam gluposti oti e tesko da ja nasmeam i davam se od sebe da ja nateram na takov cin
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas se slozuvam so prethodniot post,sitnicite go chinat zivotot poubav,sekojdnevno sitno vnimanie nikogash nema da dovede do monotonija vo vrskata/brakot.
|
|
ana sk
Сениор Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
|
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Of , dur se raduvas na sitnici , mali paznji i pocit nema da ima monotonija. Posvetisi malce vreme eden kon drug , nemora izlez , polnete kada ili bilo sto , dovolno e mil pogled , sladok zbor mal dopir . Ne e sekogas pozelena trevata kaj komshijata....
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toj sto se ozenil za brzo vreme ke svati deka se ozenil i so majka i
|
|
avon
Сениор Регистриран: 31.Јули.2009 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto bese toa monotonija vo brak
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да, тоа се случува ако и го препорачала мајка и’ или мајка ти ...ко она да ќе се мажи
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На сите може да им се случи да „се потрошат„ во одредени периоди во животот, но за да се достигне врвот на монотонијата треба двајцата да почнале да се откажуваат и да не го крепат се она што дава смисла и убавина на нивниот заеднички живот. И за брачната врска важи она-10% е талент а 90% труд
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma, kakva monotonija?!....sekoj den mi se kachuva ...na glava!..........dodushe...moze i toa da e ..edna vrsta na monotonijata...koj da znae.
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Внеси реплика | страница 123 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |