![]() |
|
Што имате повеќе: пријатели или непријатели? |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 16> |
Автор | |
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 17.Октомври.2010 во 16:39 |
a ,jas velam ,..princesata si naogja se povekje zabludeni ...neprijateli,..barem tuka!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Има една поговорка која вели : „ непријателите си ги заслужуваме, а пријателите ни се подарок „
|
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
![]() Ti tolku mene me imas za nikakov ili tolku ti se mili tie sto ne me sakaat pa sto nejkis decata na mene da mu licat.... ![]() ![]() ![]() Изменето од volkswagen - 15.Октомври.2010 во 19:29 |
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Poslednata recenica e ubav antagonizam na ona sto predhodno go iznapisa
![]() |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Многу бара и за пријател, а камо ли пак за непријател... нашки кажано душман....
За некој да ти биди пријател треба да е спремен за тебе да исплива цело море за да стаса кај тебе затоа што ти си бил насекиран нешто.... Тоа е пријател, другото е познаник... Таков пријател имам (и тоа двајца)... не зближија некои моменти што ни се случија неодамна и само ние тројца успеавме да се додржиме заедно и да се зближиме доволно за еден од друг да не кријаме маките и да си помагаме несебично... горд сум на нив... дефинитивно се незаменливи... Сите си имаме мани, само кај нив доблестите се мнооогу поголеми од колку маните.... Ја ги сакам сите на светов и на никого не му мислам лошо , а не па да му праам... а тој шо ме мрази да даде бог децата на мене да му личат... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ѕвончица ![]() Сениор ![]() ![]() Ice Cold. Регистриран: 07.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 448 |
Пријатели. Еден куп, ама дали се вистински или ми прават лице, е тоа не знам. Важно јас сум си коректна со сите, и ги почитувам иако ретко кој го заслужува тоа, и го цени.
Непријатели-немам, барем јас не сметам никој за непријател. А мене може некој ме смета, можно е. Ама баш ми е гаље. |
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
![]() p.s. tezok zbor za pisuvanje ovoj "bananata"... barem dvaputi se zbuniv... ![]() |
|
Incredible Blue
|
|
![]() |
|
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Тоа беа оние што ни го покажуваат патот , сакајќи да ни стават лушпа од банана на истиот? Баш njamii... ![]() |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
tretata opcija e njamiiiiiii Marko:
iskreni neprijateli ![]() |
|
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Тема: Што имате повеќе: пријатели или непријатели?
![]() |
|
Incredible Blue
|
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Бегај подалеку од тие што ти се прават многу големи пријатели а одзади ти копа гроб.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
site prijateli i neprijateli se nasite postojki na patot....ich ne bilo bitno
|
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Anthony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
50% - 50%
|
|
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |