|
“ЖОЛТА МИНУТА“ |
Внеси реплика | страница 123 8> |
Автор | |
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 19.Јуни.2017 во 11:41 |
зависи од нијансата на жолтилото на таа ,,жолта минута,, инаку ми се има случено да треснам столица на под и се направи струготини за печка
Изменето од bijonse1 - 19.Јуни.2017 во 11:41 |
|
SVOJA
Сениор Регистриран: 28.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo momentot nishto,mozesh da zabelezish na moeto lice iskrivena nasmevka odletana,bleda .....................jas potoa reagiram.
|
|
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Најчесто, бројам до 5 затоа што 10 е далеку.. Во тие 5 секунди го враќам филмот назад и ако сум во право тој/таа што ме "пожолтел" сигурно ќе посака да ми смени боја
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-
Изменето од lotus flower - 26.Септември.2017 во 22:25 |
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-
Изменето од lotus flower - 26.Септември.2017 во 22:24 |
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-
Изменето од lotus flower - 26.Септември.2017 во 22:27 |
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sreka sto retko mi doaga
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еееее ова е интересен топик... како до сега не сум го видел
Денес, поточно вечерва има жолта минута...скршив запалка од нервоза.....ретко ми се случува како ова вечерва...среќа што не беше минута, секунди беа
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес имав “жолта минута“ па се случи мини експлозија. За среќа не стана црвена минутата, инаку ќе имаше и вулкан. |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кој е лут, нека гали женски бут, гарантирано смирува, проверено
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Истерав јас жолта година,али се е
у самоконтролата.Кога видов дека реално веќе може да почнам и да ја манифестирам,му лупнав црвен картон на предизвикувачот на оваа состојба на умот |
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па не знам што боја е, ама знам дека сум прилично бучна
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас па прерипувам и цела десетка и скокам од жолта на црвена минута. Ама ништо, брзо ми поминува. |
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе нормална ненормална, кога некој ќе те извади од кожа - тоа си е хехехех... Во принцип јас сум многу избувлива по природа... ако ми речеш број до десет најверојатно ќе прерипам некоја бројка. Како поминува времето повеќе се контролирам, многу успешно и тоа многу ме радува. Не само што го контролирам однесувањето туку и поуспешно се справувам со емоциите.. Не се критикувам за жолтите минути, пре сакам да имам пристап со разбирање отколку да мрчам.
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
Внеси реплика | страница 123 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |