|
Сам/сама или во врска и зошто? |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | |
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 18.Јануари.2011 во 16:17 |
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Можеш без грижа на совест да мастурбираш и да си замислуваш било кого"
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
zoki1
Група Регистриран: 08.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 82 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo vrska definitivno
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sama
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе црвци, шо така сите сингл сакате? Или си се тешите
Се слагам дека врската си има предности... Поубаво е пар, ама сепак кога нема чувства ,емоции , хемија и физика, тогаш нема ни потреба од тоа.... Ако некој те „контролира“ тогаш значи дека не можи без тебе и му значиш многу (сеа , не мислам на она болно и љубоморно... која ти беше онаа, која ти беше овааа....)... тоа со правдањето.... зарем имаш толку нешто страшно да криеш од неа/ него??? Браво бе ако се плашите од тоа да кажите каде сте биле и со кого.... ги криете своите другари и другарки од партнерот? Не ги кажувате местата каде што излегувате... ? ... зошто??? Да не се сомнева дека се „мувате“ со другарката??? Тогаш немате доверба еден во друг, а ако веќе е така тогаш ШТО ЌЕ ВИ ВРСКАААА??? Епа вака... цел живот иам другарки кои многу си ги почитувам и многу си ги сакам (само другарски, наравно) и нема таква цура мене што ќе ме натера да не бидам истиот спрема нив како што сум бил пред врската... Можеби „малата“ ќе биде на прво место, ама и другарите ( и другарките де...) си имаат место што нема никој да му го засени, каде што биле и пред да дојди таа... Таа... Живо суштество бе, чупе.... не можи да те прифати комплетно каков што си и сите твои особини да ги сака.... сасвим нормално.... И тебе ти сметаат нејзини особини.... помири се и ти со тоа дека скоро никој нема да те прифати потполно каков што си.... Мене ако некој проба да ми доминира во животов мој ( ова да облечиш, немој пиво да пиеш, немој тоа да правиш, немој она да правиш, немој ваму да одиш и сето тоа добро исфилувано за неосетно навлегување под кожа) , тогаш ме фаќа инает и кавга праам, па ако сака мајка Јана нека биди... Секогаш имам време за особата што ја сакам и сум спремен на се и сешто , само ако истото е и кај неа... во спротивно воопшто не се ни одлучувам за врска или нешо така.... |
|
Ѕвончица
Сениор Ice Cold. Регистриран: 07.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 448 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сама.
Повеќе слобода си имаш, нема кој да те контролира, на кого да му се правдаш енд етц, етц. А и да си во врска има некои предности. |
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сам...карма.
|
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
До сега се докажа дека е најдобро сама. Не се нашол некој што ќе ме натера да посакам да кажам дека е подобро во врска |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
ANITA11
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne e interesno da si "svinja" ako nikoj ne go primetuva toa...
|
|
Incredible Blue
|
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да се биде без постојан партнер, и не е така лошо. Посебно ако се видат сите предности кои доаѓаат со тој статус...
Еве само мал дел од предностите: Предности за него 1. На никого не треба да му се правдаш Предности за неа 1. На никого не треба да му се правдаш |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
ANITA11
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo vrska
delis i dobro i loso |
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo vrska e podobro zosto ima so koj da gi resavas problemite koi ako si sama ne bi gi ni imala |
|
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |