|
Купувате ли "факе" работи?! |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | ||
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 24.Ноември.2010 во 17:37 |
|
ako mi se dopaga kupuvam
|
||
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Obozavam bendirana garderoba.
Изменето од lotus flower - 24.Јануари.2019 во 13:27 |
||
~Live the life you love, love the life you live~
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кога сум добро поткована финансиски,си забегувам по брендирана роба,ама кога сум шворц,мора да купам и факе парталчиња за да му угодам на мојот неискоренлив шопинг вирус.
|
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
IggyK
Група Регистриран: 07.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
o је факе факе факе факе бабе |
||
Помогнете и` на македонската википедија!
|
||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dobra logika ova so mastikava Da ne sum off Si kupuvam shto mi se sviga vazno da se osekam ubavo vo toa shto go nosam i da izgleda dobro.... ne patam od toa da SVE mora da bide brendirano [/QUOTE] Da da ...bas za toa ti raspravam ....za mastika...strumicka..isto se pie i so fake i so ovie drugite......bitno mastikata samo da ne e 'fake'...
|
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dzabe ti e original ako nema koj da go nosi, nekogas kopijata e mnogu povredna od originalot
|
||
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne sekogas cenata e garancija deka ne e 'fake'...Inaku normalno deka kupuvam fake stvari...ne sum lud da kupam original Diesel farmerki koi cinat 200 evra, koga za 20 e imam nivna kopija...ma ja...Ionaka koga ce sednes na zvakaca potpolno isto tesko se vadi i na fake i na original... [/QUOTE]Dobra logika ova so mastikava Da ne sum off Si kupuvam shto mi se sviga vazno da se osekam ubavo vo toa shto go nosam i da izgleda dobro.... ne patam od toa da SVE mora da bide brendirano |
||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne sekogas cenata e garancija deka ne e 'fake'...Inaku normalno deka kupuvam fake stvari...ne sum lud da kupam original Diesel farmerki koi cinat 200 evra, koga za 20 e imam nivna kopija...ma ja...Ionaka koga ce sednes na zvakaca potpolno isto tesko se vadi i na fake i na original...
|
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne,nikogas...
Nesakam prenatrupani raboti,nezavisno za sto stanuva zbor,a toa znaci deka nesakam ni premnogu garderoba,no ne i premalku...no tie parcinja sto gi imam mi se kvalitetni,prakticni-mozam da gi kombiniram so mnogu raboti i zatoa mozam da si dozvolam da si kupam poskapi raboti... |
||
~Live the life you love, love the life you live~
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јасно...
Брендираните работи се добри, но кај нас повеќе ми се за лигушки кои со тоа сакаат да го изразат својот новопечен вкус и статус... |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sekako deka kupuvam i fejk , no ne od pazar i sutka da se gleda od kilometri deka e fejk , togas podobro ke nosam noname label od kolku losa i bleda kopija.
Kupuvam fejk ama racno izraboteni i poskapi fejks kade sto treba bagi za da se primeti deka e fejk , najcesto muabetam za canti poso tie mi oravaat problem , ne mi se dava megu 1500 do 7 iljadi evra za edna canta koja ke ja nosam nekolku meseci. |
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
нашиот стандард ни дозволува воглавно лажњаци,за оригинали некако потешко
а не патам од тоа,важно ми е како ми стои и не сум слеп следбеник на модата зашто се не стои на секого а оделото не го прави човекот |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
nnikol
Сениор Регистриран: 13.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3198 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
подобро е да ти завидуваат одколку да те сожалуваат
|
||
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..баш тоа,..сакав да го кажам..! |
||
..Живеам за да умрам..!
|
||
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |