|
Судоку |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |||
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 23.Април.2010 во 17:16 |
||
коа ми е досадно на мобилниот играм судоку...
|
|||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И ја ке су мајстор за судоку , секи ден по 3 решавам ... и то посабајлечки |
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И јас станав мајстор за су доку
|
|||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Месец два веќе може како не сум отворил да играм судоку...си го кажав зборот таму
|
|||
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
zakon sum za sudoku
|
|||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
|||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ова тестирање наречено "Станете попаметни во рок
од една недела" се базира на верувањето на научниците дека правејќи
едноставни промени во нашиот животен стил може многу да придонесе за
тоа како вашиот мозок функционира.
Тестирањето пронајде дека комбинација од техники фокусирани на здрава исхрана, физичка активност, спиење со музика и стимулирање на вашиот мозок со решавање на загатки и памтење на шопинг листи - навистина го подобрува мозокот, ја подига самодовербата и не прави подобри во донесување на одлуки. ....... Понеделник За вечера јадете сардина, а во текот на денот возете велосипед, пешачете или пак одете на работа со автобус Вторник Одберете непознати зборови од речникот и вметнете ги во разговор со некого Среда Одете на Јога или на часови по медитација и започнете разговор со непозната личност Четврток Одете на работа по друга маршута, вечерта гледајте квиз Петок Избегнувајте кофеин и алкохол, запомнете ја шопинг листата Сабота Четкајте ги забите со "погрешната" рака и туширајте се со затворени очи Недела Решете еден крстозбор или решите неколку Sudoku.......... Изменето од bijonse1 - 23.Февруари.2010 во 21:20 |
|||
Sani1803
Нов член Регистриран: 14.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јас порано не сум играла судоку, ама на одмор лани кога немав што да правам почнав да решавам судоку. И добро сум извежбана иако тие потешките некогаш не ми испаѓаат. :)
|
|||
ankii
Група Регистриран: 25.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
мајка ми го решава тоа секојдневно дома имам еден куп судокуа дека се издаваат секој месец..она од еден месец ќе купи по две за да си ги решава...едвај чека да излезе ново...
|
|||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|||
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Судоку обожавам. Оние лесните ми се под рака додека се клацкам во автобус, или кога одам на пат, додека оние потешките ми се локум за зезнати животни ситуации.
Со него (судоку-то) се концентрирам. Со него сфаќам дека секој проблем има решение таму каде е проблемот, и секое решение е решение во даден систем, но доколку истовремено лежи и на двете оски - и хоризонтално, и вертикално. |
|||
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|||
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mmmm mnogu zanimliva igricka
|
|||
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Zemas k*rsorot na googl ke kliknes ke pises SUDOKO i search i ete te locira na carstvoto na sudoko ..... |
|||
igi 3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Kazi kade ima sudoku na net ili nekoja adresa
|
|||
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
..Живеам за да умрам..!
|
|||
igi 3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
KOMANDANTICA
|
|||
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |