IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - КАПИТАЛИСТИ=КОМУЊАРИ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

КАПИТАЛИСТИ=КОМУЊАРИ

Внеси реплика Внеси реплика страница  123>
Автор
Порака Обратен редослед
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: КАПИТАЛИСТИ=КОМУЊАРИ
    Испратена: 24.Јануари.2009 во 19:14
Originally posted by nelson nelson напиша:

more kakvi vreminja se dojdeni.... i strav covekot da go fati...so ovie nema igracki...odma si antielement!
pst!

Нелсоне, твојата ТЕОРИЈА треба да ја потврди околу тоа кој и каков елемент е треба да ја потврди и Менделеев. До тогаш остануваме само на теорија.намигнување
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
Polar Bear Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Декември.2007
Локација: Канада
Поени: 1152
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polar Bear Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2009 во 02:28

Јебо ђаво шалу, овие фашистиве земаат сила. А, орле?

Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
Кон врв
nelson Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
НАИВЕН НА МАЈКА

Регистриран: 11.Октомври.2008
Поени: 6313
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nelson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2009 во 01:06
more kakvi vreminja se dojdeni.... i strav covekot da go fati...so ovie nema igracki...odma si antielement!
pst!
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2009 во 01:00
Ти како да си комуњар, па ти е страв да не случајно слушне Кр..............с.........Т........е  Црв...........ен...........ковски.
Абе немај гајле. Што па тие Црв...........ен.........к............овци ти влегле во коски.
И, на нИв им иди крајот.задоволство

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polar Bear Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2009 во 18:34

Молчи, не слушат, оти „силно шуми Лајнарка“ и го инспирира на филозофски теми ...
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2009 во 18:05
Jordane, imash pravo. od ovoj dejanpp baram da odgovori- pojasni. A, toj kutriot molchi. Ama znam zoshto molchi. Vrska si nema kutriot. Samo taka tropa.
Кон врв
Јордан Шумарот Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 08.Август.2008
Поени: 230
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Јордан Шумарот Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2009 во 17:57
Во секоја дискусија е убо да се стереотипно се оценит профилот на говорникот... со прилепчанец јас не знам шо муабет би праел, а овај изгледат им е „интелектуалниот крем“лоло
Кон врв
nelson Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
НАИВЕН НА МАЈКА

Регистриран: 11.Октомври.2008
Поени: 6313
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nelson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2009 во 16:46
komunist ... po raganje...i smrta....
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
Кон врв
afrodit Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Декември.2008
Поени: 272
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај afrodit Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2009 во 16:28
Originally posted by butel2 butel2 напиша:

jas sum komunist i ne moram da imam nikakov kapital za da bidam komunist

megjutoa nikogas nema da bidam kapitalist

e sega nekoj ke ja svati razlikata, nekoj ne
vistinskite komunisti i ne mozat da imaat kapital i milomie sto si komunist.a komunjarite imaat kapital i se komunjari.
Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2009 во 14:23
jas sum komunist i ne moram da imam nikakov kapital za da bidam komunist

megjutoa nikogas nema da bidam kapitalist

e sega nekoj ke ja svati razlikata, nekoj ne
Кон врв
afrodit Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Декември.2008
Поени: 272
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај afrodit Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2009 во 01:14
fakticki se raboti za dve klasi.i toa exploatatorska i exploatirana klasa.vo eksploatatorskata klasa spaga kapitalistot a vo eksploatiranata klasa spaga rabotnikot.kapitalistickata klasa vo site vreminja bila eksploatatorska taka sto rabotnickata klasa e segogas eksploatirana zavisna nezastitena i ugnetuvana.kapitalistot = (e ravno) na vampir.na rabotnikot krvta mu ja pie.dodeka vo drugata grupa komunistickata klasa e idealna so vistinskite originalni kom,unisticki idei i vistinskite komunisticki zakoni koi se manifestirani vo KOMUNISTICKI MANIFEST i koi nikogas ne bile realizirani kako takvi.vistinski komunizam nikogas ne funkcioniralo vo svetot poradi toa sto ne bila i se uste ne e razviena SVESTA NA covekot.a sto se odnesuva NA T.N. komunjarite koi mnogu poedinci gresat sto mislat deka tie se komunisti pa demek taka ke gi narekuvame komunjari.Fakticki VI KAZAV KOMUNISTI NEMA TOA E NESTO EXTRA UBAVA IDEOLOGIJA KADE STO COVECKIOT RAZUM NE E DOSTIGNAT DO NIVOTO NA TAA IDEOLOGIJA.ZATOA I NEMA A sto se odnesuva za grupata nareceni KOMUNJARI da tie postojat samo sto se razlikuvaat od kapitalistite so poimot TRUD.bez da se trudat ke steknaat bogastvo kapital.stanuvaat birokrati i gi ugnetuvaat sindikalcite.fakticki samo se nagraduvaat so poimot OLIGARSI i kako posledica od oligarhijata veke vleguvaat vo procesot na tiranija.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2009 во 22:05
Originally posted by dejanpp dejanpp напиша:

KOJA  E  RAZLIKATA  POMEJDZU  OVIE  DVE  GRUPI  NA  LUJDZE?

AKO  ANALIZIRAME  NEKOI  RABOTI  KE  VIDIME  DEKA  POTPOLNO  SE  ISTI  I  DVETE GRUPI  NA  LUJDZE.

I  EDNITE  I  DUGITE  VELAT  ZA  DA  ZEMAS  PLATA  NA  NACINOT  NISAJ   VRATA  ZEMAJ  PLATA  TREBA  DA   IMAS  VISOKA  SKOLA.

I  EDNITE  I  DRUGITE  VELAT  ZA  DA  ZEMES  VISOK  KREDIT  ZA  BIZNIS  TREBA  DA  SI  BLIZOK  DO  PARTIJATA  KOJA  E  MNOZINSTVO  VO  PARLAMENTOT

I  EDNITE  I  DRUGITE  ZEMAAT  PREVISOKI  DANOCI   {VRZ  OSNOV  DA  SI  KUPAT  FOTEJLI   I  SLIKI  ZA  KOGA  KE  DOSLE  GOSTI  OD  STRANSTVO  DA  GI  PRECEKAAT  KAKO  DA  SE  GROFOVI?
            i  sto  e  najzalno

I  EDNITE  I  DRUGI   NA  IST  NACIN   KAZNUVAAT

KOMUJNARITE  GI  NOSEA  LICATA    STO   IM  SMETAAT  NA  GOLI  OTOK  ZA  DA  UMRAT

A  KAPITALUSTITE  IM   VNESUVAAT  VESTACKI  BOLESTI   I  GI  NOSTAT  VO  BUTEL"

.                 .                      .                       .                        .                        .

Сега по втор пат ќе те запршам, но и барам одговор поткрепен со аргументи.
Нели се сите исти? Нерзависно кој е кој по име. Нели имаш доволно време и добро развиен хипоталамус за да сватиш дека се се сведува на исти луѓе, но делувањето е само различно. Целта у начинот на постапување е ист.
Нема никаква рзлика помеѓу едните и другите- мислам на овие од 1991 година па до денес.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polar Bear Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2009 во 20:24

Така е шефице. Кретенов, такозвани автор на темава не заслужува коментар. А и онака темата е шта да ти причам, би рекол навреда на интелигенцијата на учесниците и се чудам како веќе не ја затворивте.

Anywai, I am out. See you somewhere else.

Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2009 во 19:38
Ти благодарам на исцрпнното објасување за ретардираните како мене шовинисту еден и нема да те удостојам со друга реплика затоашто си примитивец кој не ја сфати поентата на прашањето...но не си ти крив, Господ толку те благословил.

Поздрав
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,109 секунди.