IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - ЕУ - дали се скрцаме
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЕУ - дали се скрцаме

Внеси реплика Внеси реплика страница  123 5>
Автор
Порака Обратен редослед
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: ЕУ - дали се скрцаме
    Испратена: 19.Јануари.2009 во 16:04
ЧУМУ НИ Е ЕУ?  Па ние и сами си можеме.намигнување
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
mileg Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2008
Поени: 1758
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mileg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2009 во 13:20
Originally posted by nema sto nema sto напиша:

nikoj i nisto sme da im kazeme na drugite dali treba da pravat sojuzi ili ne...situacijata e mnogu ednostavna...ti se dopagja EU?...raboti za da vlezes vo toj sojuz....ako slucajno ne ti se dopagja ne mora da vlezes...mnogu drzavi funkcioniraat na toj nacin(izolirani)...
od edna strana ni se dopagja evropa zatoa sto ke mozeme da se setame niz svetot bez vizi a od druga strana ne zatoa sto ke ja izgubime nasata 'slavna' kultura i istorija...
Па господине сојузот е направен уште од порано но сега е расформиран
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2009 во 13:12
Originally posted by FILIP FILIP напиша:

токму така Орлов!

Така е Филипе. Затоа менувајте под хитно мислењето и немојте повеќе да сте спомнале за ЕУ или влез во неа.
Кон врв
FILIP Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2009
Поени: 370
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FILIP Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 01:49
токму така Орлов!
Правдата е релативна работа, но ВИСТИНАТА е една
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2009 во 19:52
Originally posted by Zlatnik Zlatnik напиша:

Абе луѓе! Не воочувате ли една работа? Каде ќе влезе Бугарија, тоа мора да се распадне!намигнувањеплазење
Таа се приклучи кон фашистичката оска - си Иба мајката
Таа се приклучи кон Варшавскиот пакт - си Иба мајката
Таа се приклучи кон НАТО и ЕУ - што мислите ... да одиме таму?намигнување  голема%20насмевка

Се е познато од поодамна. О времето на Вашавскиот Пакт. Влезе Бугарија и почна  распадот. Бугарија оди и си навоѓа Златник.........ама...СРЕБРЕН......... А ние што ќе си најдеме? Ај господ нека ни е на помош. Да бидеме здрави и живи и ќе видиме.намигнување
Кон врв
Vladimir88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Регистриран: 20.Декември.2007
Поени: 4349
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2009 во 15:34

Да, ако се гледа само тој фактор - единство, во ред е тоа што велиш. Многу се поединствени од нас. Барем што се однесува за некои важни државни работи. Ние очите ќе си ги извадиме за да докажеме дека нашата опција е во право и да го оцрниме противникот. Никако да прифатиме дека другиот има подобро решение. Па и по цена на пропаѓање на државата. Ако треба, има да ја нема Македонија, ама да биде по мое, да дојдам јас на власт.Туку, ај да не зборуваме многу. Страв ми е од овоА дежурниве критичари да не ме обвинат дека повторно пишувам(е) против нас македонците.

Дежурните критичари можат мене за уво да ми се фатат, само јас знам колку имам придонесено против тоа што се пишува на форумите македонски од страна на бугарите, зошто јас знам кој сум и што сум и реално ја оценувам ситуацијата, пред се сум реален а и на крај крајава не треба вистината да не боли треба да ја прифатиме таква каква што е.

Изменето од Vladimir88 - 10.Јануари.2009 во 15:34
Кон врв
Zlatnik Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Август.2005
Поени: 2605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zlatnik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2009 во 15:32
Да, ако се гледа само тој фактор - единство, во ред е тоа што велиш. Многу се поединствени од нас. Барем што се однесува за некои важни државни работи. Ние очите ќе си ги извадиме за да докажеме дека нашата опција е во право и да го оцрниме противникот. Никако да прифатиме дека другиот има подобро решение. Па и по цена на пропаѓање на државата. Ако треба, има да ја нема Македонија, ама да биде по мое, да дојдам јас на власт.
Туку, ај да не зборуваме многу. Страв ми е од овоА дежурниве критичари да не ме обвинат дека повторно пишувам(е) против нас македонците.
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2009 во 15:21

Originally posted by Vladimir88 Vladimir88 напиша:

Охх море, за нас и Бугарија е злато, се држат меѓусебе и тие колку толку, да се држевме ние меѓусебно толку колку што се држат Бугарите, можеби државава некако ќе пркнеше и ќе отидеше напред...
А што мислиш ти, дека Бугарија е примена во НАТО и ЕУ оти бугарите се држат заедно? Или дека е развиена, или дека кај нив нема корупција, или дека се почитуваат човековите и националните права, или ...? Не, не Владимире. Таа е примена заради „Черното море’ “ т.е. заради близината на Русија. Исто како и Романија.

Чекај чекај тука ние не зборуваме за корупција, не мешај корупција, човекови и национални права, Бугарите си го гледаат својот интерес кога станува збор за човекови права, сигурно...не се они толку глупи како ние ФИР-овците, што им дадовме секакви права на нашиве браќа, па гледам не престанаа со дупчење, уште не реметат и тоа на наш терен.Ние да бевме толку активни, колку што се Бугарите пример денеска активни, досега ќе ја имавме Пиринска Македонија, а они види од што се толку активни, пола Источна Македонија има бугарски пасоши.....да бевме барем толку активни колку што се тие активни немаше ништо да речам, ама ние....ние бате сме порка мизерија.
Тука не мешај корупција, мафија, криминал и незнам си што зборам за во тешки времиња кога се, како се држат меѓусебе.
И тоа го имаат докажано многупати досега, а ние...ние сме во кома, и тоа веќе 20 години(скоро).

Изменето од Vladimir88 - 10.Јануари.2009 во 15:23
Кон врв
Zlatnik Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Август.2005
Поени: 2605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zlatnik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2009 во 14:20
Originally posted by Vladimir88 Vladimir88 напиша:

Охх море, за нас и Бугарија е злато, се држат меѓусебе и тие колку толку, да се држевме ние меѓусебно толку колку што се држат Бугарите, можеби државава некако ќе пркнеше и ќе отидеше напред...

А што мислиш ти, дека Бугарија е примена во НАТО и ЕУ оти бугарите се држат заедно? Или дека е развиена, или дека кај нив нема корупција, или дека се почитуваат човековите и националните права, или ...? Не, не Владимире. Таа е примена заради „Черното море’ “ т.е. заради близината на Русија. Исто како и Романија.
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2009 во 10:27

Абе луѓе! Не воочувате ли една работа? Каде ќе влезе Бугарија, тоа мора да се распадне!намигнувањеплазење Таа се приклучи кон фашистичката оска - си Иба мајкатаТаа се приклучи кон Варшавскиот пакт - си Иба мајкатаТаа се приклучи кон НАТО и ЕУ - што мислите ... да одиме таму?намигнување  голема%20насмевка

Охх море, за нас и Бугарија е злато, се држат меѓусебе и тие колку толку, да се држевме ние меѓусебно толку колку што се држат Бугарите, можеби државава некако ќе пркнеше и ќе отидеше напред, ама џабе е FYR- манијата веќе пуштила корени кај нас, и сега тешко дека некогаш ќе се опоравиме, оваа држава е осудена на пропаст, а ние самите има да ја уништиме никој нема да ни е крив за тоа.
Кон врв
FILIP Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2009
Поени: 370
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FILIP Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2009 во 01:19
hahahhahaha
Правдата е релативна работа, но ВИСТИНАТА е една
Кон врв
KING35 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
shadow...

Регистриран: 25.Ноември.2008
Поени: 7624
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KING35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2009 во 21:35
Originally posted by mileg mileg напиша:

Па што е смешно?Овде нема ништо смешно.Европа не чека и оваа година би требало да влеземе ние тропаме а нема кој да ни отвори на таа врата.

ovoj film ne sum go gledal
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
Кон врв
Sunny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Fantasy girl

Регистриран: 01.Октомври.2008
Поени: 19874
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sunny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2009 во 21:35

Абе луѓе! Не воочувате ли една работа? Каде ќе влезе Бугарија, тоа мора да се распадне!намигнувањеплазење Таа се приклучи кон фашистичката оска - си Иба мајкатаТаа се приклучи кон Варшавскиот пакт - си Иба мајкатаТаа се приклучи кон НАТО и ЕУ - што мислите ... да одиме таму?намигнување  голема%20насмевка

Ah, be Altance... da si mi ziv i zdrav me znasmea... ama so si vo pravo, vo pravo si
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!    
Кон врв
mileg Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2008
Поени: 1758
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mileg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2009 во 21:32
Па што е смешно?Овде нема ништо смешно.Европа не чека и оваа година би требало да влеземе ние тропаме а нема кој да ни отвори на таа врата.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123 5>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.