|
Притаена Љубов |
Внеси реплика | страница 123 5> |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 08.Декември.2009 во 08:16 |
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сврти се кон себе. |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
galenaa
Сениор Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke ti pisam od zenska strana
napravi nesto so sto ke i privlecis vnimanie taa da prati drugarkite da ti kazat deka i se bendisvas srekno |
|
Pentakostalec
Сениор Регистриран: 11.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kazi i preku poraka ako ne mozez vo zivo da ja trgnes nastrana i da i kazes deka ti se svigja pisi i ako mislis vaka za nea
Deka ona e posebna,porazlicna od drugite deka ima neso posebno so te vlece koj nejze,ubaa kosa,oci,pogled,nasmevka itn deka retki se licnosti kako neja Man |
|
Одете мегу сите народи и создавајте од нив мој ученици крштевајки ги во името на Таткото, Синот и Светиот Дух
|
|
Foxy_lady
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 118 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Познато е дека сме атеншн хор,од прв до последен и тежнееме по ексклузивитет во нечиј живот,чичковците психијатри ова го оцениле и нарекле посесивност,но сепак не можеме да го земеме како универзална вистина,туку нијансиран пејсаж...Нејсе,ме интересира...што кога некој бара ексклузивитет во вашиот живот и глуми наводна разочараност заради сомневање дека посветуваш внимание повеќе на друго место,а реално пре би цело внимание би го нафрлиле на личноста која се буни,но сепак не по секоја цена каде што може да се постави личноста во надредена,манипулативна позиција...Кој е најдобриот начин да при ваков тип на манипулирање и наводна разочараност да ја натераш личноста сепак да се сврти повторно на страната од која што без основно била разочарана,а при тоа да нема потреба од некои дополнителни објаснувања,молења,затоа што де факто не палат...туку дополнително го дига носот и си го храни егото?!М?!Дали е подобро да се игнорира,да се остави на време да повторно се сврти кон вас или можеби е потребно ведаш да се скокне в прегратки...ма да за мене второво е неприфатливо...
Е за совет ситуацијава,не е цел тема,туку проблем...можеби не во целост мој...ме интересираат совети,повелеле добри луѓе... |
|
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I da znaes deka e taka
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od sekogash znaev deka chuvash tajni .
Изменето од renatax - 26.Март.2011 во 22:38 |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
igi 3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zimi babe nema da kazam na nikoj samo jas ke znam i cel chat ako dojdam na chat
|
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne bre kje izlezam nadvor od temava ako ti shepnam .
Изменето од renatax - 26.Март.2011 во 22:36 |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
igi 3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ren bre sepni mi i ti ako sakas
|
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pishi i LP ...neka ti shepne.
Изменето од renatax - 26.Март.2011 во 22:37 |
|
|
|
igi 3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako na prijatel ako se kaze nema da i javna
|
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Epa ako ti kaze nema da e vishe pritaena,javna kje bide
Изменето од renatax - 26.Март.2011 во 22:36 |
|
|
|
igi 3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj ne lazi kasi si ja vistinata karamandi
|
|
Внеси реплика | страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |