|
2008... ќе ја памтам по... |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 02.Јануари.2009 во 10:28 |
Definitvno po ubavite raboti , skroz nov zivot poln so ubavi nesta. Novo zivealiste , nova sredina polno novi interesni luge koj mi ja razubavija ova godina.
Si dozvoliv dosta patuvanja , avanturi , setanje i ispolnuvanje na moj zelbi. No imase razocaruvanje isto koe ne go primetiv nego me udri kako kamen po glava, togas mi stana jasno deka so najgolemite zelbi i ocekuvanja sledat i najgolemite razocaruvanja , sega koga pomina oluja mislam deka taka trebalo da bidi i deka mozam jas sekako , jaka sum i ke ja pamtam godinata po golemite licni promeni i prekrasnite novi luge. |
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ispitot po matematika
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
Јордан Шумарот
Сениор Регистриран: 08.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 230 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
По владеењето на Ве Ме Ро... ке ја памтам како година ко го удривме дното.. но уше и тониме.. то е ...
|
|
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Поместени граници.
|
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Po serija na mali, no sepak za mene bitni uspesi.
|
|
josip bros tito
Група Регистриран: 16.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 50 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ja zoboraviv od damna i ne sakam da pomislam ic na nea
|
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2008 godina voopsto i ne sakam da ja pamtam
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прелоша година за некој со 20 години. Но како и секогаш-надежта последна умира додека никој не ја убие нели. Се надевам дека 2009 ке ми биде барем дома во семејството подобра. Се друго не ми е битно.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2008 ke ja pamtam po prvite nasmevki, prvite zapcinja, prvite cekori , prvite zborovi ... na edna Teodora
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NOVATA 2009 GODINA NA SITE DA VI DONESE ISPOLNUVANJE NA SITE ZELBI.
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
По добар почеток и грозни случки на крајот. Но јас сум оптимист, верувам дека 2009 ќе започне со овие лоши работи ама ќе оди на убаво
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...mnogu burna i na momenti tragi-komicna godina...more i vesela...!me otkacija bajgi curi,ama zatoa si dobiv vonbracno dete.....!!!!...na site da im se zivi i zdravi, pa i moeto....
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
lilica
Сениор Регистриран: 29.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во незаборав ке ми остане оваа 2008г по отказот што го добив и сиромаштијата што ја претрпевме. Стварно сме нецивилизирана држава!
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Po izvonrednoto rabotno mesto koe go dobiv uste na 2 Januari 2008 Pa konecno zemenata vozacka dozvola i edna godina pominata bez soobrakajni kazni i po eden covek koj vecno ke bide del od mene
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |