IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - 2008... ќе ја памтам по...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

2008... ќе ја памтам по...

Внеси реплика Внеси реплика страница  123>
Автор
Порака Обратен редослед
Biolica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 808
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biolica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: 2008... ќе ја памтам по...
    Испратена: 02.Јануари.2009 во 10:28
Definitvno po ubavite raboti , skroz nov zivot poln so ubavi nesta. Novo zivealiste , nova sredina polno novi interesni luge koj mi ja razubavija ova godina.
Si dozvoliv dosta patuvanja , avanturi , setanje i ispolnuvanje na moj zelbi.
No imase razocaruvanje isto koe ne go primetiv nego me udri kako kamen po glava, togas mi stana jasno deka so najgolemite zelbi i ocekuvanja sledat i najgolemite razocaruvanja , sega koga pomina oluja mislam deka taka trebalo da bidi i deka mozam jas sekako , jaka sum i ke ja pamtam godinata po golemite licni promeni i prekrasnite novi luge.
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јануари.2009 во 22:14
ispitot po matematika
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
Кон врв
Јордан Шумарот Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 08.Август.2008
Поени: 230
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Јордан Шумарот Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јануари.2009 во 19:57
По владеењето на Ве Ме Ро... ке ја памтам како година ко го удривме дното.. но уше и тониме.. то е ...
Кон врв
Sho-Sana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Ноември.2008
Поени: 2944
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sho-Sana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јануари.2009 во 19:25
Поместени граници. големо%20гушкање
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот,
- не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот.
Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe
Кон врв
Majkl Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јуни.2008
Поени: 3019
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Majkl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јануари.2009 во 18:22
Po serija na mali, no sepak za mene bitni uspesi.
Кон врв
josip bros tito Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Декември.2008
Поени: 50
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај josip bros tito Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јануари.2009 во 13:27
pa ja zoboraviv od damna i ne sakam da pomislam ic na nea
Кон врв
Wonderful_Life Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Амбициозна Бебушка

Регистриран: 30.Декември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 7264
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Wonderful_Life Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јануари.2009 во 12:56
2008 godina voopsto i ne sakam da ja pamtam
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2008 во 16:21
Прелоша година за некој со 20 години. Но како и секогаш-надежта последна умира додека никој не ја убие нели. Се надевам дека 2009 ке ми биде барем дома во семејството подобра. Се друго не ми е битно.
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2008 во 16:10
2008 ke ja pamtam po prvite nasmevki, prvite zapcinja, prvite cekori , prvite zborovi ... na edna Teodora
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2008 во 16:00
 NOVATA 2009 GODINA NA SITE DA VI DONESE ISPOLNUVANJE NA SITE ZELBI.големо%20гушкање
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2008 во 20:48
По добар почеток и грозни случки на крајот. Но јас сум оптимист, верувам дека 2009 ќе започне со овие лоши работи ама ќе оди на убавонамигнување
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2008 во 14:41
...mnogu burna i na momenti tragi-komicna godina...more i vesela...!me otkacija bajgi curiплазење,ama zatoa si dobiv vonbracno dete.....среќа!!!!...na site da im se zivi i zdravi, pa i moeto....големо%20гушкање
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
lilica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Август.2008
Локација: Macedonia
Поени: 548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lilica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2008 во 14:39
Во незаборав ке ми остане оваа 2008г по отказот што го добив и сиромаштијата што ја претрпевме. Стварно сме нецивилизирана држава!
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2008 во 14:11
Po izvonrednoto rabotno mesto koe go dobiv uste na 2 Januari 2008трепкањетрепкањетрепкање Pa konecno zemenata vozacka dozvola i edna godina pominata bez soobrakajni kazniголема%20насмевка i po eden covek koj vecno ke bide del od meneцрвенеењецрвенеењецрвенеењецрвенеењецрвенеење
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,393 секунди.