![]() |
|
Што мислите за Enrique Iglesias? |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Автор | |
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 17.Ноември.2013 во 23:18 |
Ништо не мислиме оти не го слушаме. И мене ми е лигле. ![]() |
|
![]() |
|
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
лигаво типче ми е..2-3 песни му бендисувам,ништо друго... а за со татко му и да сака не може да се споредува,очајна бледа сенка
|
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Новиве песни му се за никаде
![]() |
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
tatko mu e podobar..bez konkurencija
|
|
vivi
|
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Има мало к*ре. Тра-ла-ла.
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
![]() |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
gOJDO ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Јули.2010 Локација: Eritrea Статус: Офлајн Поени: 115 |
Ништо, само ме интересира дали има сестра?
|
|
![]() |
|
gonzo ![]() Сениор ![]() ![]() Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Ne pomislivuma na nego ama ic...nitu pa imam konkretno mislenje ...
![]() |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
![]() |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Повторно си го сликаше Енрикита!
Енрике Иглесијас очигледно почна редовно на своите настапи да ги собира апаратите на своите обожавателки и да си го слика својот „алат“. Латино шармерот викендов за време на својот настап во Лас Вегас го зеде апаратот на една од девојките од публиката, си ги отпокпа панталоните и го сликаше Енрикита! :-) Иако вети, доколку шпанската репрезентација победи на Светското фудбалско првенство, дека гол ќе скија на вода, за жал фановите нема да имаат можност да го видат тоа. |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Да бев поголема, би го легнала.
![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
еден од најдобрите
![]() |
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Никогаш нема да ја достигне славата на татко му Хулио, кого уживам да го слушам.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
gay so mal penis.....se sramel od goleminata na negovata maskost
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |