|
Cestito nov foto-portal! |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | ||
Марио
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 136 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 19.Декември.2008 во 19:09 |
|
абе луѓе имате златен девијат, ружен фликр, профи фотонет и уште куп други, шта че ти иди-види у животу?
не шала на страна требе да се подобри овој додека е ваков ќе го бојкотирам и нема да ставам ништо на њега |
||
Zoran K
Модератор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Chuvstvata mi se pomeshani...
... od edna strana me raduva deka lugjevo si napravile svoj interen foto-portal kade sto kako kolegi i prijateli ke imaat shansa da si gi razmenuvaat svoite semejni fotografii... ...od druga strana toa mi kazhuva deka za niv povazhnen im e toj portal otkolku nashiot foto-sajt. I mozhebi nemashe da se chuvstvuvam vaka ako ne vetuvaa so godini deka rabotat na nov sajt spored nash*te baranja. Izlaga deka navistina nashiot sajt ne im e tolku vazhen... dodeka stariot privlekuva dovolen broj na posetiteli za da mozhe da generira interes kaj nivnite klienti za da reklamiraat na nego, izgleda deka e sosema vo red da go ostavat vakov kakov sto e... Da bea iskreni i da ni kazhea da ne ochekivame podobruvanja, nemashe sega da pishuvam nishto okolu toa. Da bea iskreni i dosledni na svoite vetuvanja za noviot sajt nemashe nishto da pishuvam sega. Sega pishuvam samo zatoa sto definitivno ne mi se dopagja takviot nekorekten odnos prema nas. Na ovoj podforum ke ostanam kako chlen i moderator poradi moite prijateli i site onie mladi fotografi koi ochekuvaat pomosh od nas postarite, dodeka na foto-sajtot ke navratuvam mnogu, mnogu, mnogu retko... Oti gledam deka administracijata nema da stori nishto dodeka toj sajt ne zamre... Изменето од Zoran K - 19.Декември.2008 во 19:06 |
||
Bob Rock
Сениор Регистриран: 13.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 188 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а истата фирма требаше да прави нов фото идивиди?..ажурни се ажурни ..супер направиле ...збогум!
|
||
_______
Niz mojot zivot pominuvaat mnogu budali-samo jas ostanuvam _______ Zdenko |
||
bobicar1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 13.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1099 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И наместо да работат вработените тоа што треба, меѓусобно ќе си ги разгледуваат/разменуваат фамилијарните фотки Коки, мисли му ја ако си правел глупости како мал или ако те имаат сликано додека паѓаш од точак со помошни тркалца |
||
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1594 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da ne ima i bod sistem
|
||
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
||
Александар_А
Модератор Регистриран: 20.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ама си направиле луѓето, си направиле. Нивна работа. Што се замарате со тоа.
Ова ми заличува на оној вицон со сиромавиот просјак.
Имено бил некој сиромав, просел секогаш на исто место и некој човек стално му оставал по 100 ден.
Сиромавиот се научил така, на секое поминување да му остава по 100 ден. и тој задоволен нормално.
Арно ама после некое време овој почнал да му остава по 50 ден. ден два, па после по 10 ден.
И сега сиромавиов ај не прашал првиот ден, не прашал вториот ама после тоа, си рекол ај ќе го прашам јас овој зошто ми остава помалце.
Чекал. Следниот ден доаѓа богатиот и пак му остава 10 ден. и овој го прашува нормално:
- зошто ми оставаш по 10ден. нели порано ми оставаше по 100.
богатиот му одговара:
- абе во криза сум сега правам куќа и морам да штедам.
а сиромавиот одговара на тоа:
- аман бе па на мој ли грб најде куќа да правиш.
|
||
Александар_А
Модератор Регистриран: 20.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Многу нормално!
|
||
Sanja84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се заштитиле од фаќање сеир |
||
|
||
hypertech
Сениор Регистриран: 02.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Коки, тоа на анимацијата кај тебе е слонче што скока?
|
||
eos 1D mk4 , EF 24L , EF 50L , EF 85L , EF 135L , EF 200L , EF 400L
|
||
mickeymkd
Сениор Регистриран: 03.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 368 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па добро де, што е тука толку чудно? Тој си е портал само за вработените каде што ке си ставаат слики од нив и нивните фамилии. За подобро да се запознаат меѓу себе.
Коки се буни дека и него ке го има тамо. Изменето од mickeymkd - 16.Декември.2008 во 02:47 |
||
Canon Powershot S90,Sony DSLR A700,Sony 18-70mm f3.5-5.6 DT,Sigma 10-20mm f4-5.6 EX DC,Sigma 17-70mm f2.8-4.5 DC, Tamron 90mm f2.8 SP AF Di,Minolta 70-210mm f4 AF,Minolta 50mm f1.7 AF,Sony HVL-F56AM.
|
||
KoKi
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kakov link luge?!
procitajte uste ednas sto pisuva interen = vnatresen, zatvoren, bezlinkoven... |
||
thanatos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2007 Локација: Ethiopia Статус: Офлајн Поени: 125 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а линкот?
|
||
http://www.flickriver.com/photos/22191068@N02
Ad maiorem gloriam Dei- kir Gramatik |
||
Марио
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 136 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ide dunav
|
||
bobicar1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 13.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1099 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
дај линк
|
||
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |