![]() |
|
На што мислите за време на секс? |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 11> |
Автор | |
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 17.Мај.2018 во 20:31 |
,,,zarem za vreme na seks ima vreme i za mislenje na beg i evn,,,
![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
Ina94 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 31.Јануари.2017 Статус: Офлајн Поени: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
На ништо уживам во моментот
|
|
![]() |
|
19-12-1977 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 12.Јуни.2015 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Релативно е, кога си со секојдневната мислиш на друга, кога во кревет носиш новитет а претходно си ја посакувал, ондак милиш само на неа и уживаш, и оргазмот е појак и повеке трае...
![]() |
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Пред некој ден на сред работа ми отиде паметот на тоа до кога ми е регистрирана колата...
![]() |
|
![]() |
|
Mazak ![]() Сениор ![]() Регистриран: 24.Мај.2015 Локација: YesImSupercool Статус: Офлајн Поени: 629 |
Мислам ке пукнам од што ми е убаво тогаш.
|
|
“Be content with what you have. You have enough to live a happy life.”
|
|
![]() |
|
Angel-Miranda ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Март.2015 Статус: Офлајн Поени: 143 |
На ништо,само уживам и ја чувствувам љубовта на мојот партнер кон мене,а и нему му изразувам љубов.
|
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Mislam , da ne i dozvolam na nisto da misli
![]() |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
na zena mi!...i prilicno sum spreten i izdrzliv,za moi priliki.
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
hm... de ma, pa nema da se luti valjda? |
|
Incredible Blue
|
|
![]() |
|
krkovicka_mala ![]() Сениор ![]() Регистриран: 21.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 99 |
mislam na mazotmi ..........
|
|
![]() |
|
Zdravko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
:)
|
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
![]() |
|
Novak Nastich ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Јануари.2012 Локација: Mauzdonia Статус: Офлајн Поени: 364 |
E pa vaka..bidejki sum BISEX,zavisi so kogo sum na razlicni stvari razmisljam
Koga sum so Cura,obicno mislam na protokolot od Kjoto,A koga sum so Decko recisi uvek ja razgleduvam rezolucijata 4762 na ON,koja se odnesuva na Somalija |
|
Mantijata e Klovnovski kostum sto go nosat dvorskite shutovi na nebesniot dvor
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
![]() |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |