|
Сакаааааам....... |
Внеси реплика | страница 123 426> |
Автор | |
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 31.Јули.2015 во 00:05 |
Sakammmmmmm da i pomognam jas imam tri...
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакааам пасош!
Ако викнам погласно, може ќе го разбудам дедо мраз па ќе ми донесе хмм |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....edno pola metro snegggggggg
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...да си ја наредам елката, новогодишните ламбички и украси по дома... |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам да спијам, ама работата ми вика стани и спреми се, во 7 треба да си на работа
|
|
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
bellas
Група Регистриран: 10.Јануари.2014 Статус: Офлајн Поени: 77 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sneg
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не мора да летаат, тука се, нека си преткаат... да ми прават гили-гили е не оди преку ред со летото, прво пролетта |
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е ако си заљубена ќе летаат, инаку тешко Јас сакам плажа, море, лето, песок. Ама многу сакам!
|
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е сега па сакам пролет сакам кокичиња, зумбули, зелена тревичка, оној слаткиот пролетен мирис и чувството на пеперутки во стомакот |
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...да заврне снег |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..да си вградам плакар на точакот
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da mi bide maaalku potoplicko
|
|
vivi
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да престане дождот! доста ми е од облаци и тмурна пролет која личи на есен |
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...i jas i jas...
|
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
Внеси реплика | страница 123 426> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |