|
Музика за во автомобил |
Внеси реплика | страница 123 5> |
Автор | |
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 19.Април.2015 во 13:04 |
|
|
outlook123
Сениор Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
едно е - не се две
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кола, дожд, The best of Sting и ладно кафе... скоро па совршено... |
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На граница поодамна нема гужви,се живо веќе избега.
Останаа бескичмењаци држава да водат,и будали ко мене кафе да им варат. А ако стави Путин потпис,со велосипед и песнава има да им избегам. |
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ауууу, ако те слушнат граничарите што ќе си речат? Овој безобразен, не' пцуе, не го пуштаме да помине... |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога Драган ќе влезеше во училница кај нас 24 машки и 4 девојчиња
знаеше да рече Џанговци знаете ли вие што е музика.Човек за респект во моите очи... А оваа ми е коњак за наведената ситуација...Гужви и колони. |
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е сега цел филм си направив оти и јас си густирам такви моменти за уживанции Туку сега ми текна на една, Балкан од Даутовски. Посебно е погодена ако заглавиш некаде во колона по граници... Па го откачиш гласот и басот, па луѓе почнат да излегуваат од колите... А може и некое оро да падне... |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не шефке,ни еднаш не паднав во искушение да качам повеќе од 100 км/ч.
А бев сам и уживам во брзо возење.Моментите кога ќе застанев на цигара,посебно после Стража се осеќав како на концерт.Во кола не ми се влегуваше. Комбинација од облаци кои ја имаа обвиткано планианта,ситен дожд единствено светлата од мојот автомобил и U2... И единствено што те мачи е колку долго да останеш.Оти урбаната дивина те чека. |
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
U2 + кола + брзо возење е опасна комбинација Па и ако е нешто од постарите, ќе летне брзиномерачот дури трепнам |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На шалтање во лер ме фати.
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одлична, ама нешто си го утнал линкот |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одлична за мирна нога на 2000 обртаи,но јака душа на воланот кога го удираш во ритам на истата. Изменето од Орка - 07.Септември.2014 во 20:39 |
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да “кренам“ веќе еднаш |
|
Внеси реплика | страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |