|
Најдобар глас |
Внеси реплика | страница 123 7> |
Автор | ||||
FosterThePeople
Сениор Регистриран: 17.Декември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 19.Февруари.2012 во 17:22 |
|||
Јас мислам вака:
Женски-Адел,К.Агилера,Шакира,Лана дел Реј,Алексис Џордан... а од машките-Мајкл Џексон,Крис Мартин... |
||||
I just wanna feel real love.
|
||||
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Адел
Јелена Томашевиќ |
||||
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
||||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Неговиот глас секогаш ќе биде препознатлив а со Гага не би го споредувала ни од далеку. Таа ќе избледи за неколку год оти таа вистина има просечни вокални способности.
Мајкл Џексон беше одличен вокалист во својата бранша и покрај тоа што не сум заколнат фан на поп-музиката.
|
||||
Beauty fades, dumb is forever
|
||||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
љоооооооооооооољ оригинален и специфичен Е! откога се распадна Jackson five само тој продолжи да пее оти има талент (и џенет пееше до вчера ама овој е најуспешен) јас велам - добар глас ама не стас не знам ти шо ми мешаш баби жаби,ваков бил таков бил,пластичен,од многу исончан дури побели,контроверзен бил бла бла бла.... и мене ми беше одвратен и баш се смеев кога Еминем (уште еден од мојте омилени пејачи) го заебаваше во спотовите тебе ако не ти е омилен не мора да мешаш баби и жаби дека бил пластичен и ми го споредваш со гага абе оди бегај гага ќе ја заборават по 2-3 години - има глас и таа не велам не ама не е којзнај шо т.е таа е просечен глас музиката му е одлична и + со таквиот глас = крал на попот згора на се па почина, а вредноста на секој музичар, се разбира рипа откако ќе умре ова нема врска за то шо го реков за него дека има најдобар глас,од 1995-96 го слушам толку. |
||||
|
||||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||||
DragancoLeskoec
Сениор Регистриран: 01.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Џастин Бибер
|
||||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
да се соочиме со фактите... Мајкл Џексон откога се распадна Jackson five, познат е по тоа што направил милион пластични операции, сменил боја на кожа и предизвикал милион скандали и инциденти или пак бил просто ексцентричен... згора на се па почина, а вредноста на секој музичар, се разбира рипа откако ќе умре Мајкл Џексон во свое време беше она што е Лејди Гага денес, немаше посебни уметнички способности, а стана позната фаца бидејќи бил единствен во нешто а, еве ако сакаш веќе да збориме за квалитетни гласови со висок тон, прв што ми доаѓаат на памет е Barry Gibs (Bee Gees) и еден тон вокали од рокенрол културата |
||||
размисли пред да напишеш глупост
|
||||
Phantomlord
Сениор ThrasheR Регистриран: 11.Септември.2008 Локација: Битола Статус: Офлајн Поени: 434 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Chuck Billy - Testament
|
||||
\m/>.<\m/ Thrash' till death \m/>.<\m/
|
||||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
море,забеган не греши душа - не бил ништо посебно како вокал тој ако не е јас не знам кој е дали имаш слушано негови песни? ваков вокал прашање дали ќе има некогаш (џастин бибер е на пат ама не можи со џексон) и кажи кој е најдобар според тебе? |
||||
|
||||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
|
||||
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
во последно време ми се засвиѓаа Elemental, иако не сум којзнае каков љубител на таква музика
инаку од ептен странскиве, интересен ми е гласот на Eddie Vedder од Pearl Jam, специфичен му е, штета што ништо не го разбирам |
||||
|
||||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Сара Конор, Јелена Томашевиќ...
од нашиве Каролина и Влатко Лозаноски |
||||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
сузана спасовска
|
||||
Внеси реплика | страница 123 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |