|
Политички петинг |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 21.Ноември.2010 во 00:45 |
Тема: Политички петинг
..........kako taka nikoj da ne primetil deka odamna preminale na samiot...chin !
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e pa redno bese i Amerite malku da se stresat
ama na svoe tlo.
|
|
apce
|
|
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да бе јас читав некаде вчера дека кју клукс клан објавува војна на Обама и црнците...
|
|
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Море ККК ќе го заколе
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JOK ... nema ..... vaka kje imaat kogo da obvinat za sekoja katasrofalna politika vo idninata ..... a takvi kje ima mnogu ... so ogled na rabotite .....
|
|
Zajcef
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи Обама победи-ја изгубив кладбата како и сите други што беа за Меккејн-наредно на листата-дали ќе го убијат Циганот?Јас велам ДА!
|
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јок на изборите освои 10% гласови у опозиција е |
|
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OBAMA-revolucionerot od SAD |
|
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
|
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А го собираат ли секој понеделник со жолто комбе?
Изменето од Vladimir88 - 04.Ноември.2008 во 23:56 |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Жирновски не лаже Ќе фрли атомки во атлантикот да ја потопи англија.Ќе ја прошири Русија до Индискиот Океан,ќе ја направи Јапонија во скадиште да нуклеарен отпад........неарен човек у пм |
|
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тема: Политички Петинг
Гвујо: го менува името, преживува, но ги губи следните паламентарни избори. След това, са прибира ваф прегратките на мајка Б’лгариа и трси б’лгарско гражданство.
Ооо-бАма е веќе претседател, само чудо ги спасува чичето и п*****. Господ нека им е на помош на американците и на целиот свет ако почне да го спроведува што го вети. Вечер (сабајле во МК) ќе видиме.
Балкан: мало клање, па ј*****, па у круг.
Изменето од Анастеа - 22.Ноември.2010 во 14:21 |
|
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
|
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За Жириновски, Обама е „американски Горбачов“ кој ќе ги уништи САД
Рускиот националистички лидер Владимир Жириновски го квалификува Барак Обама како американски Горбачов, кој ќе ги уништи САД. „Тој нема да ја обнови Америка“, изјави Жириновски. Последниот советски лидер Михаил Горбачов е олицетворение на целиот свет за крајот на Студената војна и демократизација на СССР, наведува АФП. Во исто време за голем дел од своите сонародници, тој е човекот кој го уништи Советскиот сојуз. Изменето од Vladimir88 - 04.Ноември.2008 во 22:20 |
|
Zajcef
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А кога ќе ги изнесат резултатите од гласањето?
|
|
|
|
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас мислам Обама.
|
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |