|
Што сакате или дали сакате... |
Внеси реплика | страница 123 5> |
Автор | |
tyga
Група Регистриран: 12.Март.2015 Локација: Скопје Статус: Офлајн Поени: 47 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 15.Март.2015 во 12:06 |
ништо
|
|
BIBI_G_3
Модератор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пеперутката бидна одамна... листот од десната нога ќе биде наскоро...
|
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не сакам ништо од наведеното.
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
најпрво сакав да ставам пирс на папок ама се испишманив откако на една другарка сериозно и се инфицира раната....сепак, од тетоважа не се откажувам...кога - тогаш ќе ставам три пепеутки на левото раме...или некој цвет на листот од десната нога ...па нека биде што ќе биде
|
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Баш праев муабет со мајка ми на оваа тема...
и ми вика дека ако физиологија, анатомија, биологија и македонски од прва ги наредам петки, ќе ми дозволи пирс на уста. Или веѓа. \m/ |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Charmedgirl18
Сениор Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сакам да си истетовирам пеперутка на раката, месечина на рамото, хоризонтална 69(хороскопски рак)....
|
|
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
никогаш...не ми се потребни такви додатоци |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
isto....
|
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам да имам тетоважа. Под градата и на бутот.
А пирс ми е убав на веѓа или уста. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nishto od biznisot.
Nitu edna stvar od nabrojanite ne ja sakam. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам тетоважа..ама јас и болка
Страв ми е |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пирс имав,ама веќе го немам....
а за тетоважа сум у план да ставам. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Charmedgirl18
Сениор Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пирсинзи мразам!незнам зошто, едноставно не ми изгледаат убаво...
тетоважи сакам да си ставам и имам неколку идеи, ама тоа понатаму во животот, сега е многу рано |
|
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
|
O0 Sunshine O0
Нов член Регистриран: 11.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сакам тетоважа,требаше да ставам летото мојте сменија мислење малку за тетоважите поради тетин ми кој се тетовираше...требаше и јас амаааа ако веќе ставам нешто ке ставам тоа што јас сакам а не тоа што на мајка ми и одговара и се испокарав и не ставив
мора летово да бидне |
|
Внеси реплика | страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |