![]() |
|
BACKSTAGE на Сител |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 5> |
Автор | |
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 10.Април.2012 во 02:35 |
Подебилно и не може да има од Backstage
![]() Поголема антипатичност не сум видел од никој/а презентер/ка на било која друга тв па и на сител од водителките на Backstage .... шмизли рулз
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
арно е...со излитени и стари исти фрази,..
|
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Аман бе, веќе со тој Влатко...
Да, има фини црти на фацата, ама има шарм колку кукла што трепка, да не зборам колку дигнато и глупо делува и збори. Се млатеше со металски филмови, па му здосади и сега е турбофолкер прва класа. Онтопик (ако ова не беше): бледа копија на А1 Ексклузив. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
KAROLIN ![]() Сениор ![]() ![]() Maкедонско девојче Регистриран: 28.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 201 |
Веќе не води
|
|
Долгоочекуваниот и најдобар албум на најпознатото македонско девојче КАРОЛИНА ГОЧЕВА НЕ ПРОПУШТАЈТЕ... |
|
![]() |
|
annaja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
Влатко води?????
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
И сител тв не се ништо поарни од А0 Освен лигавење, не гледам ништо друго што се презентира на Backstage ![]() Од програмата на сител, знам само дека татко ми ја следи онаа емисија со бел и црн бумбар, бубамара или штурец, не знам што беше и некои каубојски филм или некој со Александар македонски ако даваат...друго апсолутно ништо. Јас од време на време ја гледам Бандини, значи САМО тој филм поради интересниот јазик,, а бидејки сум типичен стрелец у хороскоп, баш странските јазици ми се најголем предизвик. |
|
![]() |
|
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Понекогаш ја гледам, само заради Влатче...
![]() |
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Емисијата може наликува на Ексклузив ама реално е 10 пати подобра од неа според мене..во Ексклузив секојдневно ги следиме истите информации,поврзани за бугарскион идол(повеќе би рекла фрик),или пак нешто за дј Панчо,Врчак и не знам више кој..Колосеум журки,итн..форсирање едни исти луѓе цело време..тупење на мозок..додека у Бекстејџ бар може да се видат поразлични работи..по мене..
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
vrska nemaat....model copy-paste, od Exclusiv
![]() |
|
![]() |
|
гјувеза ![]() Група ![]() Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 75 |
Влатце е преубав а Маријана презгодна.Зошто ако сакаат да бидат интересни водители не измислат нешто свое ?Зошто имитираат други емисии пр.Ред карпет на нова тв.....?
|
|
Ако некој прави чекор назад ....не се радувај ...можеби зема залет....
|
|
![]() |
|
Nanicka ![]() Нов член ![]() Регистриран: 04.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 31 |
aaaaa jas si go obozavam Vlatce
![]() ![]() ![]() |
|
Tesko mene bez tebe, uste potesko na tebe bez mene
|
|
![]() |
|
THEPRINCESS ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Dobra e emisijata ja gledam koga ce ja nacekam na Tv a i voditelot ne e los.
|
|
![]() |
|
hermiona ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Април.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 564 |
neznam koj kogo kopira ama toj gospodinot ilievski vlatko.....
![]() |
|
Тоа што поминало ,веќе не постои ,тоа што ќе биде ,се уште не дошло.Па,тогаш што постои? Само онаа точка во која се спојува минатото и иднината.Ете ,во таа точка е целиот наш живот
![]() |
|
![]() |
|
non4ence ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 22.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 34 |
Се сложувам некогаш се интересни ама се гледа од 2 километра дека го копираат еклузив они се многу пооргинални од вие дефинитивно
|
|
NonEnCe :)
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |