|
Макробиотика |
Внеси реплика | страница 123 25> |
Автор | |
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 19.Април.2015 во 20:24 |
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Немој жити се
Таман на работа сега порачувааме некои ребренца на жар, уште нешто такво ми фали да прочитам |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакаш некој бисер да прочиташ од Д-р. Стеве Сатријани ?
|
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Цццц...страшна работа е тоа кога не внесува човек белковини...
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ама да е само тоа....да ти препратам постови да видиш што пишуваше...за в затвор директно, без судење по брза постапка
|
|
|
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да бе, ми тркнува кога месојадците ненправеше ненормални со самоубиствени нагони
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ма ај што беше упорен во постовите и што пишуваше глупости, на крај почна и зелени да тресе, па вулгарности и слично Темава има 3 последни страници со скриени постови кои во себе содржат чисто лудило
|
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
No comment.. Samo
|
|
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хахахаха...абе за тоа не сум знаел....
Мислам, не сакам да им се потсмевам на уверувањата, сепак секој си има право на свое уверување, меѓутоа оној Стеве беше.толку упорен и напорен, што покрај него само што го читав, добив лошо мислење за сите макробиотичари.... |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мичио Куши, замина во вечните ловишта лани и замисли од што?
Цела микробиотика ми се темели на тоа да луѓето што ја користат не заболуваат од рак, а тој умер од рак на панкреас...судбина |
|
|
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еј стварно бе, сум го заборавил овој, како беше, Михио Куши....
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ништо не викај и не ја читај темава, оти стои ради колку да стои.
Ама најдобро е да ја прочиташ, од причина што ќе дојдеш до заклучок до која граница се спремни да одат луѓето кога е во прашање помодарството во исхраната во последниве 15-20 години.
|
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас немав појма дека макробиотиката била конузмирање на продукти од нашите краишта, значи она што успева на територијата на Македонија.
Е сеа тоа значи ако јадам здраво манго, авокадо и кокос кои имаат многу витамини дека ќе му пречат на мојот организам и здравје? Хммм, појма немам што да речам..
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми недостига темава, како само време ми врвеше со читање
Дај бе нека се појави некој како Стевесатријани пак
|
|
|
Внеси реплика | страница 123 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |