![]() |
|
Иселенички Џубокс |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Автор | |
7528620xs ![]() Нов член ![]() Регистриран: 12.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 29 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 27.Јули.2010 во 12:04 |
pod hitno eden bombas-samoubiec da se raznese u studioto dodeka trae emisijata...Sigurno kje odi vo rajot i vecna kje mu bide slava ------------------------------------------------------------ links of london/true religion for men and women/true religion jeans/links of london bracelets |
|
![]() |
|
marsovec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Зарем и тоа се води во емисии...Смешки ...Да се укине веднаш... |
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
![]() |
|
Gorazd777 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Ами сега че почнеле и да се лижат,видовте овие од Асралија побара не 1 пет пратеници,и сеа че и припремет на ТВ-то,како инаку нашинциве че се борат за Мачедонија.
|
|
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
|
![]() |
|
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
![]() No comment !
|
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
![]() |
|
Ssssssssssssss ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 197 |
|
|
![]() |
|
Milaa ![]() Сениор ![]() ![]() unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
pa sho ocekuvash od MTV sssssssssssssssss
![]() |
|
![]() |
|
Ssssssssssssss ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 197 |
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
SSSSSSSSSSSSSSSSSS SO TI STANA
![]() |
|
![]() |
|
Sakam da gi pozdravam site vo Makedonija posebno bratucedite od selo Stajkovce i da im cestitam veridba, isto sakam da gi pozdravam i strikovcite i sakam da ja pozdravam mojata poranesna komsivka isto sakam da gi pozdravam site sto ja gledaat emisijata i da gi pozdravam moite poranesni kolegi so koj rabotev zaedno i da gi pozdravam i kucinjata i macinjata sto skitaat niz selo epa kaj moze ova da mi se svigja
![]() |
|
![]() |
|
jenny ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 144 |
Ne mi se dopagja i ne ja gledam ama mislam deka e dobra za postarata populacija.Baba mi i dedo mi na primer redovno ja gledaat.
![]() |
|
Ljubovta e centar na Univerzumot
|
|
![]() |
|
THEPRINCESS ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
ne ja gleda emisijata premnogu mi e glupa, koa ke se javat nekoi babi, koga ce pocnat da pozdravuvt a be se zivo sto poznavat ke pozdravat uste ko4eto i ma4eto so go imat doma sto ne zemat da go pozdravat
|
|
![]() |
|
caldi33 ![]() Група ![]() Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 83 |
da rabotam vo radiodifuzija jas bi go zabranil da se gleda ili da se emituva i voditelite bi gi osudil na 6 meseci zatvor taka da bi ja zatvoril cela MTV
|
|
![]() |
|
гоcтин ![]() Гостин ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Добар начин да се дознае дека некои од роднините на македонците (во МК) се сеуште живи
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Јас кога не гледам -не гледам...ама ако решам да гледам 300 маани наоѓам...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |