|
Citroen C5 |
Внеси реплика |
Автор | |
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13942 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 05.Април.2011 во 10:48 |
vo nekoja od nashive avto rubriki kazhav shto mislam za se pochestite poedinechni defekti na novi vozila ., uvezuvaat so sitni fabrichki greshki po poevtini ceni ., pa posle vo garanten rok drzh nedaj ., i nakraj se sveduva deka gorivoto ne bilo kvalitetno ., najchesto slushnato opravduvanje po servisite.., pozdrav benzo/nafto pijci
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па јасно.... има малку разлика од 1993/1995та до 2008ма... сега на светско ниво е повишен стандардот на квалитетот, но поединечни проблеми има многу повеќе отколку порано.
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13942 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i moeto mislenje beshe neshto slichno ko vasheto ., no otkako mi dopadna HDI 2.0 /90ks makina a i voopshto ., kompletno go smeniv mislenjeto ., poveke modeli mi minale niz race., no sega ako bi ., togash noviot C5.,
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od francuskite kolki najmnogu ja sakam Citroen ZX. Eden moj prijatel imase i mi se bendisa mn. Performansi, kvalitet na materijali, izgled, se sto treba , ama krajot ne i se najduvase.Pa ko za belja i ja iztumba. kupi eden stranski za delovi ama ni so toj ne mozese da i gi zadovoli potebite i zede ja prodade za bedni pari kolku to4ak da si kupi.
zaklu4ok: Sakam FR masina samo ako ne e moja (po moznost TEST vozilo ili sl) inaku ne |
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas ne gi sakam francuskite masini.... nikogas ne sum vozela nekoja, no mnogu loso se zboruva za niv
|
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
francuska masina ...pogotovo sedan JOK
|
|
Ul7imate
Нов член Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не е лош.
|
|
samir_sneijder
Сениор Мадридиста Регистриран: 24.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 155 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро е ама за тие пари .. . .има и подобри!
|
|
OooOooOoOOooПразно..ОооОоОоОоООоО
|
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
УАУ!!! Уште да положам, и ќе почнам да го гњавам татко ми за нова кола . Леле колку е добро количево! Прво сакав Ц4, ама оваа е подобра хухуху... |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
ivotoyota
Сениор Регистриран: 22.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 290 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Veke go vozev i od moja gledna tocka mozam da ti kazam deka sum super zadovolen! Mi se dopadna bidejki e tivok pri visoki brzini (na 180 km/h i so sepotenje mozes da zboruvas so sopatnikot), dobro gi vpiva neramninite no bidejki vozev verzija bez hidraulika (hidraulikata se doplaka) nema sporedba so toj sistem no se uste e eden od najdobrite vo klasata vo pogled na udobnosta. Vo pogled na vozni svojstva se uste ne moze da parira so Mondeo na primer no e stabilen i bezbeden a od ovaa klasa na avtomobili toa i se bara najmnogu. Nazad e dovolno prostoren, ima kvalitetna izrabotka vnatre, fino osvetluvanje (ima i ambientalno sto bi bilo interesno za sex vo kola ). Znaci biznis avtomobil vo prava smisla na zborot. Inaku go vozev 2,0 litarskiot dizel so 138 KS i spored mene e sosema dovolen za ova vozilo. Poleten e a ne trosi mnogu.
OD moja gledna tocka, C5 e super avtomobil a i izgleda najdobro vo klasata! |
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што мислите за новиот C5 дали е добро тоа што цитроен се вратија на класичниот дизајн, дали вреди за перформансите ентериерот и слично.
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |