|
Глупави стихови во песните |
Внеси реплика | страница 123 5> |
Автор | |
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 16.Ноември.2009 во 21:06 |
Мало виски мало кока кола...
лелееееее |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bichuj bichuj me, buchuj Stojane,
uzmi ovoj kajsh modrice nek ostane... Sadomazohistichka.. |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti si riba ja sum zaba, zaba...
leleeeee, beshe hit na nekoe nikakvo radio, i vo avtobus ja slushnav 4 pati za 2 chasa! |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Командантице, смири малку тонот
Секој има право на свое мислење... ти имаш право да мислиш дека песната е глупава, како што и другите имаат право да им се допаѓа. Не се карајте де, ништо страшно |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е аман де, узбуна кренавте дека ми била глупа песната...со толку ве боли вас..? Изменето од anastea - 20.Март.2009 во 18:00 |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
IdiBegaj
Сениор Регистриран: 20.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se gleda malo si devojce,ke naucis , taa pesna bese nekogas legenda za grado Skopje a i e seuste
|
|
Командантица
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
песната ја најдов од страница за текстови од песни, песната е тотална катастрофа а не знам што толку кај тебе ..има смисла.. Изменето од Командантица - 16.Март.2009 во 23:14 |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Командантица, еве го точниот текст на “Скопје“:
Skopje ima mikroklima, izgor leto kocan zima gradski cigli goli brda, sino nebo, zemja tvrda Maten Vardar brzo tece, tajni nosi, vreme vlece Skopje pravi padni stani, ima devet luti rani Skopje ima slavni maala -debar mala ni e sala Skopje java brzo konjce, a bre momce makedonce Nasmevni se, ne beri gajle, namigni mi, ajde nazdravje, Skopje Gradov posti, gradov pie, gradov demne, gradov spie, rano utro skembe corba, posle sekoj svoja borba Mladi momi ljubov vodat, dusa vadat, oci bodat Razni belji prvaat deca, site ke gi papa meca Nasmevni se, ne beri gajle, namigni mi ajde nazdravje, Skopje Jas i ti sme braka stari takva ljubov cini pari, ti me cuvas, ti me svakas, ti za kusur ne mi fakas Nasmevni se, ne beri gajle, namigni mi ajde nazdravje, Skopje! |
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шанкеру ночас буди друг
целе ночи пиче точи и тако у круг |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
IzGubEnA
Сениор Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Brushalter nocas steze kao malter
upija mi grudi odmah cu ga sada skinuti brushalter ne ide mi uz karakter sakriva mi grudi lepe, cvrste ne znam sta ce mi Pesnava koga ja slusnav odma na samoubistvo pomisliv. Podebilno nesto nemam slusnato! |
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
devojce, pesnava za skopje loso si ja razbrala i kako so si ja razbrala taka si ja pisala
pobaraj go tocniot tekst nekade
i togas ke vidis deka e dobar
|
|
apce
|
|
Командантица
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Skopje ima mikro klima
Izgor leto kocan zima Gradski zidi goli brda Sino nebo zemlja tvrda C Em He he he C D Da da da G Am G Am Ma gde Vardar brzo tece Tajnu nosi vreme vlece Skopje pravi pakli stani Ima devet luti rani C Em He he he C D Da da da Cm Nasmehni se ne beri gajle Namigni mi, hajde nazdravlje... Skopje! Grad ot posti grad ot pije Grad ot bdene grad ot spije Rano utro skembe corba Posle sekoj svoja borba He he he Da da da Mladi momi ljubov vodat Dusa vadat oci bodat Razni pelji prava deca Site cergi baba meca He he he Da da da Nasmehni se ne beri gajle Namigni mi, hajde nazdravlje... Skopje! Ja se mislim braco stari Takva ljubov cinit pari Ti me cuvas ti me svacas Ti za kusur ne mi facas He he he Da da da Nasmehni se ne beri gajle Namigni mi, hajde nazdravlje... Skopje! тапа песна |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
Внеси реплика | страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |