|
Луѓе со посебни моќи |
Внеси реплика | страница 123 7> |
Автор | |
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 09.Ноември.2010 во 18:58 |
има една работа што многу ме чуди кај „јасновидци“, ако претпостават нешто и случајно го погодат им се дава вечна слава, а ако згрешат тогаш никому ништо, оди во заборав тоа!
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
fstak
Група Регистриран: 31.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 99 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se soglasuvam potpolno |
|
saskove25
Нов член Регистриран: 25.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лугето што се кажуваат со посебно моќи и сами незнаат дали “работат“ со Господ или ѓаволот.
Во многи случаи на некого му ја кажале каде му се наоѓа украдениот автомобил, а потоа истиот направил сообраќајка и загинал или го пратиле некаде нешто да направи за здравје а по пат загинал и слично. Ако познавате некој со такви “моќи“ поразговарајте и ке се уверите. |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne bi rekol bash deka e taka!
...zatoa shto toj predvidel "sigurno" ,ama ,..ovie toa go doznavaat duri otkako toa shto go predvidel ,..ke se sluchi,
...nikogash ..pred nastanot!
...shto znachi deka ne e nekoja negova posebna sposobnost tuku,
ednostavno samo ...nechija bujna fantazija i sposobnost da "izvleche" neshto "korisno" od toa shto toj go pishal pred,..500 godini?!
,..duri i imeto na hitler mu go pogodil,..samo shto edna bukva mu e zameneta a druga ,..pretumbana,...
a be ajde,..
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
odnapred ke se rasprasaat i ke ti pogodat se
|
|
speed
Сениор Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da ali ev e da receme Nostradamus mnogu raboti predvidel i imal nekoi mokji...
|
|
speed
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Uri Geller !
..izraelecot shto imashe natprirodni "mokji" ,..telekineza , telepatija,... i drugi psihofizichki nadsposobmosti ,...i vrz baza na koi "namlati" bogatstvo, niz celiot svet pretstavuvajki gi svote parapsiholoshki i fizchki sposobnosti,
...i deneska se vodi za eden od pobogatite britanci,....
... ...na kraj izleze deka toj bil samo eden :obichen" iluzionist i ...prevarant...
...znachi,..se shto e nadprirodno e sosema ...prizemno !
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima eden so znae da ja isprdi muzikata od filmot ajkula
ama samo prvite dva tona Изменето од anakin - 21.Октомври.2010 во 12:56 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sum slusnal za lugje so posebni potrebi i znam deka ima, ama lugje so posebni mokji...tesko....
|
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
speed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nemavme isti poznanici 100 %, Kaza i nekoi raboti so samo jas gi znam a tatkomi ne, imav problemi so edna devojka mi kaza se za nea i mnogu drugi raboti, covekov bese original jasnovidec se ti kazuva od od zbor do zbor imase nekoja mokj vo nego, po poteklo e od kolumbija covekot a zivee vo edna evropska zemja...
|
|
speed
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eehh,..koj stranec?...siguren si deka nemate isti poznanici?
|
|
|
speed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas ne veruvav ali mi se sluci cobek od stranstvo da mi kaze se za mene i familijata i bukvalno se cudevme so tatkomi kako e mozno toa ali ete i takvi luge postojat, se uveriv so moi oci :)
|
|
speed
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas mislam deka site se...lazni!
nema nikoj posebna mokj tuku samo...nauchena ( trenirana)mokj !
|
|
|
Внеси реплика | страница 123 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |